Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez normálisnak számít?

Ez normálisnak számít?

Figyelt kérdés
Ha beszélgetek barátaimmal, néha szóba kerül valahogy a vallatás. Azt vettem észre, hogy valami elképesztően változatos módszerekkel tudnék megkínozni, szóra bírni embereket. Ezeket nem szoktuk komolyan venni, de akkor is kicsit furcsa, hogy ennyire sokfélét tudok kitalálni. Amúgy nagyon kreatív ember vagyok.
2013. szept. 26. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ameddig a fantázia és a valós tettek különválnak addig nincs gáz.

A legtöbb író, rendező, művész eléggé groteszk gondolatokkal rendelkezik, mindezt kommunikálják is, de ettől még nem mennek neki senkinek az utcán.

2013. szept. 26. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, sokakkal van ez így, tényleg érdekes téma.

Amúgy kínzás, vagy vallatás jár az eszedben? Mert bár van átfedés, nem ugyanaz a kettő, a legjobb vallatótechnikákat meg már rég kitalálták az okosok. És bizony némelyiknél nincs kínzás nyomokban sem. :)

2013. szept. 26. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
engem semmivel sem tudnál szóra bírni,viszont ha embereket kínozni akarsz,és szimplán neked ez a téma,akkor te egy kis csicska szadista patkány lehetsz,mondjuk ehhez nem kell kreativitás.....Nooob
2013. szept. 26. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló már öt perc után csiripelnél :). Nem szeretem az erőszakot, ezen az egészen csak ritkán gondolkodom, sosem tenném meg senkivel.
2013. szept. 26. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vágysz is rá közben,akkor nincs benne baj szerintem.
2013. szept. 27. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!