Egy cigány lány állandóan piszkál mit tegyek ellene hogy hagyjon már békén?
Nem, a kérdező jól tette fel a kérdést. Ez nem rasszizmus vagy gyűlölködés, csak egyszerűen a más értékrendjük és felfogásuk miatt nem lehet úgy kezelni őket mint másokat.
Ha hagyja magát akkor még jobban rászállnak, ha visszaszól akkor meg többen jönnek és esetleg meg is verik. A kérdező nem rasszista, csak tudja hogy máshogy kell velük megoldani a konfliktusokat mint a többi emberrel. Csak azt nem tudja hogy hogyan.
Pedig a #12 abszolút tökéletesen kifejtette... Tényleg máshogy gondolkodnak mint mi, ezt én (sajnos rossz tapasztalatból) tényleg nagyon jól tudom... :/
Ezen mit nem lehet érteni? :D
A mai világban egyeseknek kényszere van mindenre rasszizmust kiáltani... Szánalom :@
Én megmondom nektek, hogy vannak normális cigányok is, nem mindegyik rossz... Nekem is van 1-2 cigány haverom. De a nagy részük (kb. 80%) képtelen beilleszkedni a társadalomba. Lopnak, vernek, stb. Erre jön a sablonválasz, hogy "de hát a magyarok is bűnöznek"... Ez is igaz, de nagyon nem olyan nagy arányban. A börtönökben a rabok fele cigány, holott a népességnek csak kb. a 10%-át alkotják (még).
Szóval aki nem érti, hogy a kérdező miért említette meg a lány származását, annak elmondom, hogy a cigányok nagy részével bánni művészet és egyszer talán ők is megtapasztalják ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!