Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy cigány lány állandóan...

Egy cigány lány állandóan piszkál mit tegyek ellene hogy hagyjon már békén?

Figyelt kérdés
A suliba 1 cigány nem is 1 (több) és egyszerűen nem hagynak békén!!!!!!!!!!! mit szójak be nekik vagy mit tegyek hogy hagyjanak békén???

#c-i-g-á-n-y
2013. szept. 25. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
:)
2013. okt. 23. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a kérdező jól tette fel a kérdést. Ez nem rasszizmus vagy gyűlölködés, csak egyszerűen a más értékrendjük és felfogásuk miatt nem lehet úgy kezelni őket mint másokat.

Ha hagyja magát akkor még jobban rászállnak, ha visszaszól akkor meg többen jönnek és esetleg meg is verik. A kérdező nem rasszista, csak tudja hogy máshogy kell velük megoldani a konfliktusokat mint a többi emberrel. Csak azt nem tudja hogy hogyan.

2013. okt. 27. 11:40
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor sem értem hogy miért kellet odairni hogy cigány.
2013. okt. 27. 12:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a #12 abszolút tökéletesen kifejtette... Tényleg máshogy gondolkodnak mint mi, ezt én (sajnos rossz tapasztalatból) tényleg nagyon jól tudom... :/

Ezen mit nem lehet érteni? :D

2013. okt. 27. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki nehezményezi, hogy megemlítette a kérdező, hogy cigány a csaj az végtelenül naiv és soha nem szálltak még rá cigók...
2013. nov. 2. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel (kis logikai ugrással) az is rasszizmus, hogy az afrikai futók általában gyorsabban futnak meg jobban kosaraznak, mint a svédek.
2013. nov. 2. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban egyeseknek kényszere van mindenre rasszizmust kiáltani... Szánalom :@

Én megmondom nektek, hogy vannak normális cigányok is, nem mindegyik rossz... Nekem is van 1-2 cigány haverom. De a nagy részük (kb. 80%) képtelen beilleszkedni a társadalomba. Lopnak, vernek, stb. Erre jön a sablonválasz, hogy "de hát a magyarok is bűnöznek"... Ez is igaz, de nagyon nem olyan nagy arányban. A börtönökben a rabok fele cigány, holott a népességnek csak kb. a 10%-át alkotják (még).

Szóval aki nem érti, hogy a kérdező miért említette meg a lány származását, annak elmondom, hogy a cigányok nagy részével bánni művészet és egyszer talán ők is megtapasztalják ezt...

2013. nov. 2. 18:33
 18/18 anonim válasza:
100%
Fontos hogy odaírtad hogy cigány mert nekik ha visszaszólsz vagy bántod őket akkor jön a nagytesó/szülő és megvernek ezeknek rokonail kis vannak és erőszakosak. Ebben az esetben vagy a tanárnak vagy a szülőnek szólj és ha nem állnak le akkor sem akkor lehet hogy keresned kell másik sulit. De merj szólni mert ha nem akkor csak rosszabb lesz ne szégyeld magad a szüleid elött se a tanárnő elött!!!
2015. febr. 25. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!