Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen elutasítóak a...

Miért ilyen elutasítóak a férfi munkaadók, csak azért mert nő vagyok?

Figyelt kérdés
Munkát keresek, és már a 3. helyről kapom meg, hogy NEM mert nő vagyok. És ezt így kerek perec az arcomba. Olyan helyeken próbálkoztam, ahova tapasztalatom is van ráadásul, már az egyik biztos is volt szinte, de mivel többen voltak tulajdonosok, az egyik mondta, hogy tökéletes vagyok a pozícióra, de majd még megkérdezi a társát. Erre a társa mondta, hogy lehet nem kéne nőt felvenni. Teszem hozzá irodai munkáról volt szó. Már nagyon el vagyok keseredve:( Mert ha nem felelek meg a követelményeknek elfogadom, hogy nem az enyém az állás, de ilyen indokkal elküldenek, annyira felháborít! Nagyon nem akar összejönni. Mit tegyek ilyen esetben? Miért ilyen nehéz ez a munkakeresés? Vagy ismerős kell mindenhova vagy férfi:S

2013. szept. 25. 08:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nézz be a gyereknevelés témába! Nő létemre néha leesik az állam, hogy miket szeretnének a kedves anyák művelni. Pl. pár hetes terhes, de fel akarja vetetni magát egy munkahelyre, mert hogy még egy pár hátig el tudja titkolni, hogy terhes. A másik megbíztatja, mert hogy minél jobban ki kell b*szni a szemét munkáltatóval.

Olyat is olvastam, hogy a "kedves" hölgy gyereke beteg volt minden hónapban minimum másfél hetet, de szerinte milyen szemét dolog a munkahelyétől, hogy így nem akarják alkalmazni.

Na az ilyen nők nem kicsit rontják a női munkavállalók hírét.

2013. szept. 25. 21:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen ebben az esetben igazat is adok ez tényleg nem szép, viszont az én esetemben igazságtalan mivel nem vagyok terhes, nincs gyerekem se, közeljövőben nem is tervezem.
2013. szept. 26. 08:47
 23/25 anonim ***** válasza:
És ahol nő a munkáltató, ott mi a helyzet?Mert bizonyára nem csak férfi főnökök vannak, akik szemrevaló munkavállalót keresnek...
2013. szept. 26. 09:45
 24/25 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, hogy vannak nők, akik ki ba sz nak a főnökkel, de férfiak közt is van ilyen, csak az másképp csinálja.Egyébként nehogy emiatt sajnáljuk már szegény munkáltatókat.Ők is hozzátettek ahhoz éppen eleget, hogy "sze mét munkáltatóként " emlegessék őket.Tisztelet a nagyon ritka kivételnek!
2013. szept. 26. 09:48
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem csak férfi munkáltatók vannak természetesen, de nekem ilyenekhez volt szerencsém" eddig. Biztos mind a két nembe vannak szemét főnökök, én a tapasztalataim írtam le és igen vannak kivételek is, de sajnos nekem még ezt nem sikerült megtalálnom. Igazából nem is arra várok, hogy kinyalja a hátsóm egy főnök már elnézést, hanem igazságosan döntsön és ne ilyen sz@r kifogással küldjön el.
2013. szept. 26. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!