Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan barátokra sikerült...

Olyan barátokra sikerült találnom, akik, hogy is mondjam, eléggé "menők", nagyon gazdagok, ismertek, hogy mutassam ezt a világnak anélkül, hogy bárki rámfogná, hogy csak villogok velük?

Figyelt kérdés

Nem tudom helyesen kommunikálni, biztos valami velem nincs rendben, de nem megy. Olyan emberekről van szó, akik olyan gazdagságban élnek, ami a legtöbb embernek elképzelhetetlen. Rendesek is hozzám, én is nagyon kedvelem őket, és, kövezzetekmeg, de néha azon kapom magam, hogy önmagam előtt menőzök, hogy milyen nagy dolog, ilyen barátokra találni.

Másrészt el is szégyellem magam magam előtt, mert mégis micsoda dolog, hogy arra vagyok büszke, hogy az ilyen nagymenők a barátaim.

Nem merném közölni a velük készült privát képeket oldalakon, egyrészt, mert nem akarom megsérteni a privátszférájukat, másrészt, mert ott az a dilemma, hogy ha kirakom, hogy velük járogatok ide és oda, akkor majd rámfogják, hogy azért barátkozok velük, mert azok, akik.

Ez nem igaz. De néha tényleg örülök, hogy ők azok, akik.

És azért, az egóm néha azt mondja, hogy "most megmutathatjuk annak a sok pletykásnak, hogy micsoda arcokkal barátkozol, rakd ki a képeket" - nem visz rá a lelkiismeret. Hogy lehet egyensúlyt teremteni ilyennél?

Tényleg nem tudom ezt a dolgot a helyén kezelni.

Talán sikerült leírnom, mi a probléma, kérem, aki tud, írjon véleményt.

2013. szept. 23. 02:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hogy mutasd meg a világnak? Sehogy. Egyrészt csak baj lenne belőle, másrészt meg minek?
2013. szept. 24. 10:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is ezen akadtam fenn, hogy minek akarod mutatni a világnak? Ezért nem tűnik őszintének az egész.

A "sima" barátaidat is mutogatod?

2013. szept. 24. 11:05
 13/20 A kérdező kommentje:

4#: Navazz, ebből olyanokat levonni, hogy nem én vagyok a gazdag sikeres, elég egyszerű logikára vall.

Hát öcsikém, azért írtam be a kérdést, hogy mások hogy látják, nem pedig elkezdenek osztani, hogy milyen hülyebrrom vagyok, amiért, miért is, amiért be merem ide írni a belső gondolataimat névtelenül.

Az általad írt nagyképű "szállj már le a földre gondolkozni is" dolognak ez is az egyik tünete, tehát már akkor túl voltam ezen, mielőtt még ideírtam volna.

A második felével a mondanivalódnak egyetértek, de lényegében nem a kérdést válaszoltad.

#5: Velük??? Te tényleg nagyon ostoba lehetsz. Dicsekedni, aha, itt arctalanul erre élvezek, hogy a hozzád hasonlók irigykedjenek, hát tudod, inkább hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

#6: Nem értetted a kérdés lényegét te sem.

#7: ÉS te sem.

2013. okt. 7. 04:39
 14/20 A kérdező kommentje:
#8: Igen, épp ezért írtam a kérdést. Nem akarok se nekik rosszat, sem a helyzetnek rosszat, de köszi a választ. :-)
2013. okt. 7. 04:40
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves G.T.A.!

Lehet hogy igazad van, néha túlgondolkodok pár dolgot.

Számomra sem azért értékesek, mert gazdagok, vagy híresek, szó sincs róla.

Kedvesek, jófejek, értelmesek, lehet velük beszélgetni, segítőkészek és korrektek.

A baj ott van, hogy az a közeg nem értelmezhető másként, mint egy szükséges "kolonc" ami ha akarjuk, ha nem, minden privát helyzetben ott van.

Aki itt írta, hogy "az a valami ha ők tesznek ki fotókat Veled" - pont arra vallana, hogy az, aki ilyet gondol, pont ezért akarna barátkozni velük, vagy ha nem is, ez mindenképp szempont.

És ebből jön az, ami itt a dilemma.

Ha mondjuk az volna, amit írsz, hogy "jéé a norbi ismeri a padődőéket, még fényképe is van" - ez pont az, amit el akarok kerülni, hiszen magam (és itt jön a személyi értékelés) is hülyén kinézőnek tartom, ha valaki lefényképezkedik mindenféle hírességgel, és akkor kirakja az oldalaira, mintha ismerné őket.

Ha ebből nézem, nem rakom ki, mert nem akarom, hogy rám is ezt mondják.

Másrészt viszont, végülis mindig vannak, akik rosszat gondolnak, mondanak. Ha nincs fotó akkor azért.

Köszönöm a válaszodat. :-)

2013. okt. 7. 04:47
 16/20 A kérdező kommentje:
#12: Min akadtál fenn? Neked tényleg az jött át, hogy "mutogatni akarom őket"? Magadból indultál ki vagy mi? Éppen az ellenkezőjéről írtam, olvasd el mégegyszer, ha nem megy, szólj és segítek értelmezni. Sok sikertt!
2013. okt. 7. 04:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, ezen akadtam fenn.

Nem, nem magamból indultam ki.

Bunkó vagy, veled valószínűleg senki nem akar barátkozni, ez az egész egy butaság, amit bebeszélsz magadnak, hogy színesítsd a szürke kis életedet.

2013. okt. 7. 07:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem nevezz bunkónak, mert nem vagyok bunkó, sőt, az életem is izgalmas, és kellően színes. Egy problémára kerestem megoldást, Te nem erre válaszoltál hanem minősítgetni kezdtél, ennek itt nincs helye, sem itt, sem másutt, többet ne írj ide, menj tovább.
2013. okt. 8. 00:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: Sajnos nagyra vagy Magaddal amiért Nagymenőkkel jársz. Ez nagyon nem szép dolog.
2018. jan. 26. 16:23
 20/20 A kérdező kommentje:
Kicsit elkéstél a válasszal utolsó, nem vagyok nagyra magammal, mert már én is közéjük tartozom. Csácsumiiiii!
2018. jan. 27. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!