Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan akinek sikerült...

Van itt olyan akinek sikerült megváltozni?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem,hogy megfogok változni,de tudom,hogy nehéz nagyon kérlek ha valakinek itt sikerült irjon,hogyan sikerült neki? Beismerem a hibáim és teszek érte,hogy másképpen viselkedjek magamért legfőképpen...

2013. aug. 23. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sikerült, pontosan úgy, ahogy a második mondatodban írtad. De amúgy nem mindegy, hogy miből mivé akarsz változni. Pl. introvertáltból extrovertált, vagy bűnözőből jófiú, vagy fösvényből adakozó. Érted, gondolom, hová akarok kilyukadni.
2013. aug. 23. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én most épp a cigit tettem le, de semmilyen más módszert nem alkalmaztam, csak mikor rámjött az inger, akkor azt mondtam, hogy nem szabad, mert eldöntöttem. Máshogy nem lehet változni. Mármint, ha ez változásnak számít, de a módszer az volt amit írtál.
2013. aug. 23. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Jobb akarok lenni,nem vagyok bünözö,pàrkapcsolatomban vannak problèmàk ès tudom,hogy mindketten hibàsak vagyunk ugyanakkor szeretjük egymàst nagyon,de csak ujjal mutogatunk egymàsra! Nagyon ragaszkodò tipus vagyok,talan màr folytom a szeretetemmel,meg indulatos hirtelen haragu! Meg akarok valtozni,nem bantani akarom hanem szeretni ès talàn ha làtja rajtam a vàltozàst ö is màskepp fog viselkedni! Fèltèkeny tipus vagyok ès ebböl is megakarok szabadulni! Csak sok helyen olvasom h keves embernek sikerül,èn hiszem,hogy nekem sikerülni fog! Ha tudtok tanàcsot adni segiteni,azt vàrom szeretettel!
2013. aug. 23. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Na, akkor az első lépést már meg is tetted: pozitív hozzáállás és elhatározás!:)

Amúgy legyél kicsit előzékenyebb, engedj a negyvennyolcból, ha úgy van. Azért meg, hogy ne kapd fel a vizet, hordj magadnál valamit ami lenyugtat, vagy emlékeztet ilyenkor arra, hogy easy van. Ismerősöm pl. egy befőttes gumit hordott a csuklóján és ilyenkor megcsapta magát vele (bár ő a cigiről szokott ily módon le, de a lényeget gondolom érted:)) Mosolyogj többet, sőt talán ha kicsit külsőleg is átalakulsz az is segít a változásban (pl. új hajviselet, ruhák stb.)Erre ezt tudom tanácsolni. Féltékenység pedig, hát..tereld el a gondolataid, ha boldogak vagytok úgyse fog megcsalni senki, mutasd ki a szereteted, okot se adj a megcsalásra. Ez elég közhelyes, de nemhiába az.

2013. aug. 23. 12:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát pont ilyen biztatásra van szükségem,nagyon szépen köszönöm és minden szavad igaz...nagyon elhatároztam magam leginkább magamért mert magamnak ártok a legtöbbet ezzel,de érte is akarom,mert bár latom az ö hibáit úgy gondolom nekem az enyéimmel kell törödnöm és nem elvesziteni akarom hanem megtartani és nem úgy,hogy öt változtatom magam helyett... Talaltam is egy oldalt [link] ezt akarom olvasgatni minden nap,hogy ne feledkezzek meg az elhatározásomrol. Pozitiv hozzáállású vagyok és az a tipus aki ugy vallja bármit ellehet árni ha nagyon akarjuk :)
2013. aug. 23. 13:29
 6/7 anonim válasza:

Én félúton vagyok a változásnál. Nyáron elkezdtem diétázni, illetve többet mozogni. Számomra az segített, hogy példaképekre tekintettem fel (munkatárs, ismerős). Mivel nekik sikerült elérniük a változást, így bízok benne, és tudom, hogy nekem is sikerülni fog :)

Persze emellé jön az eddig elért eredmények sikeressége, ami tovább növeli az önbizalmam és kitartásom.

2013. aug. 23. 21:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem leginkàbb az elhatàrozàs szàmit! Mert mondtam màr màskor is,hogy hàt ebben meg ebben MAJD megakarok vàltozni,de hàt egyiknapròl a màsikra nem megy! Hàt most màshogy àltam a dolgokhoz 1.nagyon akarom 2.most akarom 3.kimondtam a hibaim! Nem azt mondom persze,hogy nem lesz szüksègem idöre,de nem hagyom a holnapra hanem màr ma teszek azèrt,hogy jò legyen! Egy ideig minden nap oda kell figyelnem magamra,hogy ne a szokàsaim szerint tegyek,ne ösztönböl cselekedjek hanem kicsit a tudatom szerint! Addig amig egyszer csak azon kapom magam,hogy mar elhagytam a rossz szokàsamimat! Màr gyakorlom ezt pàr napja ès màris jobban erzem magam! :)
2013. aug. 24. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!