Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a p**a vagy a...

Szerintetek a p**a vagy a pénz irányítja jobban az embereket?

Figyelt kérdés
Igen, eléggé szűk látókörre vonatkoztatva értelmezendő ez a kérdés, és hát női véleményre is kíváncsi lennék azért. Jah és értelmes emberek is írhatnak, ugyebár ez nagyon könnyen kiderül...

2013. szept. 12. 00:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Noket a penz, ferfiakat a p_ na. Sajnos...
2013. szept. 12. 09:50
 12/16 anonim ***** válasza:
ma 03:14 : végre egy egyenes,lényegre törő válasz :DD
2013. szept. 12. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Sztem ezt nem lehet megmondani. Van, akit ez, van, akit az. van, akit mind a kettő, csak kböző szituációkban.
2013. szept. 12. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:
A pénz, mert azon p!nát is lehet venni.
2013. szept. 12. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Fetrengek a nevetéstől..én a 3-as válaszolóval értek egyet.Egyébként ezt már egész kislánykoromban megállapítottam,amikor apámat keresve a kocsmákat jártam.A férfiak a p....-ért csúsztak másztak,a nők meg a pénzért ugyanezt.A férfiak törekvése a nemesebb...
2013. szept. 12. 21:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Érdekes.. akkor ha általánosítani akarok akkor azt mondom h a férfiakat a nuni, a nőket meg a pénz.. Ha nem akkor meg emberfüggő..

De a férfiak részéről ez egy biológiai dolog, nem lehet ellene mit tenni.. A nőknél is nyilván vannak efféle dolgok de, áh mindegy. A pénz meg talán nem köthető nemhez. Köszi a válaszokat.

2013. szept. 13. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!