Mit tegyek, hogy elkerüljem az ilyen helyzeteket? Mire van szükségem?
ez eléggé fura.
ő nem a vetélytársad,mert te nem vagy ellenfél neki,de te mégis vetélytársként tekintesz rá.
valószínűleg állóképességileg alapból egy hulladék lehet az egész edzésed,ha ilyenekre van erőd,hogy foglalkozz azzal,hogy néznek közben.
a tanítvány választ mindig mestert ez alapszabály.
ha te nem tudod őt mesterednek érezni,nem tudsz megbízni benne,akkor keress másik edzőt.
ha meg csaj vagy amit gondolok,akkor meg szerezz egy fiút magadnak,hogy ne az edző bá farkáról ábrándozz edzés közben.
Kedves első válaszoló: Eltaláltad, lány vagyok. És az edzőm is nő. Köszönöm az értékes hozzászólásodat.
Második: Pont ezaz, hogy nem merem ennél is jobban odatenni magam.. Mert természetesen most is próbálkozok, de valamiért sosem sikerül. Mert mindig arra gondolok, hogy "mi van, ha nem sikerül".. És ezeket a gondolatokat nem tudom kiverni a fejemből.
Második vagyok.
De figyelj. Ha így nem sikerült (tehát a kudarc az ígyis úgyis megvan), akkor mi tart vissza, hogy mégjobban odatedd magad? Nincs vesztenivalód.
Utolsóval egyet értek, sportpszichológust ha tudsz, és megteheted, keress fel, és ő segíthet esetleg ebben neked! Bár eleinte én sem mertem úgy igazán odatenni magam a játékoknál (szintén kosaras vagyok, már 5 éve hogy csinálom), és igen, az edzőm miatt. Miénk igencsak fiatal, és nagyon profi.. és féltem hogy kinevet, hogy én ennyit tudok, de ő azt akarja hogy én is az legyek, és ha kritizál, azt nem jókedvéből teszi!
Üdvözlettel: egy kosaras lány! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!