Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol van ma már a becsület, és...

Hol van ma már a becsület, és hazugság ellenesség? Miért van annyi hazugság? Miért jó ez? Miért kell?

Figyelt kérdés
miért engedi be mindenki az életébe,hogy tönkre tegyen mindent?Családot,szerelmet,országot,barátságot,üzletet és még annyi mindent amit nem írtam le...Mindenki,mindenhol csak veszít vele,minden területen!!Politika,kapcsolat,táraalom,gazdaság Segítsetek miért nem lehet élni nélküle??

2013. szept. 3. 13:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért, mert nekik így kényelmes.

Az én életemben sincs hazugság, persze a szülőknek való régi füllentéseket hazugságokat nyilván nem tettem helyre, de most a felnőtt életemben sosem fordul elő.

Nyílt lapokkal játszok, egyenesen, őszintén.

Nem arra válaszolnék, hogy miért kell a hazugság, inkább azt írnám le, hogy miért nincs rá szükség.

Azoknak üzenném, akik azt hiszik, hogy a mindig egyenes embert eltapossák, hogy ez nem igaz.

Az őszinteség minden rémhír ellenére ajtókat nyit az ember előtt. Sőt, ha olyan helyzetben vagy őszinte, amiben más hazudna, nem is igen tudnak mit kezdeni veled, így neki állnak segíteni. Főleg, ha a kérem segítsen mondatot elmondod. Se bírság, se büntetés, se semmi nem olyan súlyos, ha őszinte vagy. Aki hazudik, azt még azért is meghurcolják, amiért hülyére akarta venni őket.

A többi előnye, hogy boldogan, félelem nélkül kelhetsz és fekhetsz. Bármikor, bárki rád nyithatja az ajtót.

Ez persze csak akkor járható út, ha az ember nem akar mindig mindenkinek megfelelni, ha mer önmaga lenni, és meri azt mondani, hogy vagy elfogadsz a félresikerült dolgaimmal együtt, vagy keresel mást.

Ha csak ahhoz akarsz tartozni bármilyen fent említett területről is legyen szó, ahol feltételek nélkül szeretnek. Meglásd, ha őszinte vagy, kiegyensúlyozott és boldog leszel félelmektől mentesen.

2013. szept. 3. 14:28
 12/16 A kérdező kommentje:
nem tudom mást írni mint,hogy köszönöm,köszönöm,köszönöm,mert én is így gondolom,és így érzem és így is tapasztalom!!Végre valaki mellém áll!!!Mindenki tudja ezt,de mégis beáll a sorba bilincsel a kezén mert, AZT HISZI,csak úgy juthat előrébb ,ha beáll a sorba,ahogy őt félre vezetik!!Szánalmas,és ahogy a példa is mutatja szakadékba vezet a hazugság lásd , a gazdaságot,vagy a kapcsolatokat!!mindenki boldogabb lenne ha elfogadná önmagát,és a problémát,mert úgyis megoldódik minden,és ha nem te mindent megtettél a lelked tiszta maradt!4Nem kell ámítás,füllentések,félrevezetés,csalódás,nem kell!!Nincs rá szükség!!Nem fogy jobban egy lap ha hazudnak sem,mert mindenki az őszinteségre,emberközelre vágyik amibe a hibák is tartoznak hiszem a gazdaság is jobb lenne,így is úgy is Isten kezében vagyunk ha hazudunk,ha nem!!és ő ki nem állhatja a vetítést!!
2013. szept. 3. 14:40
 13/16 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZÖNÖM UTOLSÓ!! ISTEN ÁLDJON MEG ÉS NE VÁLTOZZ!!
2013. szept. 3. 14:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de kicsit olyan, mintha nem lennél normális. Nem azért, mert így gondolkozol, ahogy azt írod is, csak a stílusod, meg ezek a megerősítések, nagy betűk. Remélem nem mentek el otthonról...
2013. szept. 3. 15:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Örülök,hogy aggodalommal tölt egy hogylétem,de aggodalomra semmi ok!!nem értem mi problémád van azzal a stílusommal,vagy azzal,hogy örülök,hogy valaki helyesen gondolkodik végre!!és ennek az örömömnek hangot is adtam!!Netán az ellen van kifogásod,hogy válaszoltam mindenkinek,aki vette a fáradtságot és bejött...vagy netán azzal ,hogy ha lekezelő válaszokra én is lekezelően reagáltam? Kérlek ne haragudj ,ha nyugalmadat megzavarta az örömöm,mert lássuk be ma már az is nagy szó,ha valaki jól gondolkodik!Netán ha ,költözködős hangulatodban vagy,javaslom a többi oldalt,nem hinném hogy bármi meglepő dolgot írtam volna és még a stílus is egész jó lett szerintem!Persze a bolond világban,mindenkinek feltűnik egy gondolkodó!További aggodalom mentes szép napot kívánok!
2013. szept. 3. 17:09
 16/16 A kérdező kommentje:
elnézést kötözködő csak elírtam,látszik hogy még az írása is távol áll tőlem ettől a szótól!
2013. szept. 3. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!