Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is hisztek nekik?

Ti is hisztek nekik?

Figyelt kérdés

1. rész:

http://www.youtube.com/watch?v=hPDvM3x1Szw

2. rész:

http://www.youtube.com/watch?v=rR5jUGXhDNA

Nem is ismerjük az igazi világot?

2013. aug. 11. 08:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az első 3 perc után megmondom, hogy baromság. pl ilyet említ, hogy az ízfokozó kemikália. tévedés, az egy természetes anyag, pl a paradicsomban is megtalálható, egyébként pedig valamiért fontos is lehet az embernek, mert külön receptora van.

Aztán kálisót eszünk, monja, megint hülyeség, a sóknak ugyanis különböző az ízük. Amira azt mondjuk jó ízü, az általában a Ca, Mg sók, a konyhasó, azaz a NaCl inkább kicsit por ízű só, a kálisó viszont keserü. Kizárt, hogy valaki ne venné észre, ha kálisót eszik, akár kis mennyiségben is - tessék venni kölönböző sókat, mint kősó, tengeri só stb, érezhető a különbség az összetételben. Tovább nem néztem mert nem éri meg. Tudni kéne mit eszünk, nem boszorkányt üldözni...

2013. aug. 11. 08:58
 2/16 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és rengeteg cukrot fogyasztok. Teljesen elsavasodott a gyomrom, és a gyomorfekély fenyeget. A fluoridos csapvíz bizonyított. Nem magatokra kell gondolni. Az evolúció gondoskodik róla hogy alkalmazkodjunk. A gyomorsavamra a gyógyszer nem hat. 16 vagyok ember! Gyomorsav?! Bezzeg a szódabikarbónás ecetes vizes lötty jobban hat mint a gyógyszer. Tapasztalom magamon. A gyógyszerek tényleg nem érnek semmit. Tekerj a cukros részhez. Ha egyenként utánanézel annak amit mond, meglátod hogy igazak. Miért nincs még mindig túlnépesedés? Rengeteg milliárd éve uralkodó faj vagyunk. Mennyien is kéne hogy legyünk. Az eljövendő nemzedékek megsínylik amit mi eltűrünk.
2013. aug. 11. 09:12
 3/16 A kérdező kommentje:
2013. aug. 11. 09:15
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez egy tudatosan összeállított baromság.

A készítője vagy pszichopata, vagy csak simán rossz a humora.

Az egészségtelen életmódról nem a tudatos mérgezés tehet, hanem az egészségtelenül élő emberek, akik nem hajlandóak változtatni. Rengeteg cukrot eszel - erről nem a cukor tehet. Napi 2 evőkanál cukornál az fogyaszt el többet, aki meszet evett.

2013. aug. 11. 09:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát azért Pszichopata? Nem túlzás ez?
2013. aug. 11. 09:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Aki néhány YouTube kattintásért ennyire kijátssza és kihasználja az emberek félelmeit, ösztöneit, tudatlanságát és hiszékenységét, az vagy nagyon buta, vagy pedig minden empátiát nélkülöz.

Tehát nem túlzás.

2013. aug. 11. 09:30
 7/16 schocko ***** válasza:

"Rengeteg milliárd éve uralkodó faj vagyunk. Mennyien is kéne hogy legyünk"

-Kedves kérdező, te mit szívsz?

2013. aug. 11. 09:47
 8/16 schocko ***** válasza:
Egyébként a gyomorfekélyt baktérium okozza, a túl erős gyomorsavra pedig szódabikarbónát használnak már régóta.
2013. aug. 11. 09:55
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

1.Nem csak a magyarokat mérgezik tudatosan.

2.Ennyi egészséges táplálékot,ételt elő sem lehetne állítani.

3.A kenyérben alapból olyan liszt van,amit ha meglátnál még a gyári állapotában,akkor elhánynád magad és sosem ennél többet kenyeret.Nem írom le a cég nevét,de apám mesélte,hogy milyen körülmények uralkodnak ott.

4.Génmanipulációs termékek sokasága létezik.Ha arra képesek az "emberek",hogy minden paradicsom gömbölyű,szabályos formájú legyen,és minden eper fel legyen pumpálva,akkor képesek arra is,hogy téged tudatosan mérgezzenek!

5.Ha nem mérgeznék az embereket,akkor ki tudja,hogy meddig élnénk el?Ha mindenki 90-100 éves koráig elélne,akkor túlnépesedés lenne,amit ugye ŐK nem akarnak.

Tudom,hogy sokan nem szeretik Michael Jacksont,de tessék:

http://www.youtube.com/watch?v=97nAvTVeR6o

Ő nem csak a háborús bűnösökre,politikai barmokra érti,amit énekel,hanem másokra is..!

All i wanna say is that,they don't really care about us!=Minden,amit szeretnék mondani,ők(..) nem törődnek velünk!

2013. aug. 11. 13:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. Reklamálnak a túlnépesedésről, de semmi. Én úgy tudtam eddig, a gyomorfekély a túlzott savtermelődés következménye, mert a gyomor nyálkahártyája nem tud olyan ütemben termelődni, és a sav lassan szétmarja a hasfalat. Ez logikusabbnak tűnik mint hogy egy baktérium lyukassza ki az ember gyomrát. Egy tanártól tudom. Biológiával foglalkozik. De persze, megeshet hogy tévedek. A legtöbben azért nem hisztek a tudatos mérgezésben, mert azt hiszitek, hogy egy biztonságos világban éltek, és mert erre tanítottak.
2013. aug. 11. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!