Iwiw egymás szemében. Mennyire hisztek nekik?
Figyelt kérdés
Amúgysincs szinte semmi önbizalmam, és folyamatosan lepontoznak. Főleg a külsőmet, és a humorérzékemet pontozták le.
Vajon tényleg így gondolják, vagy meg akarnak bántani? Igaz a nagy részükkel évek óta nem találkoztam + ők nem barátok, csak volt oszt.társak pl.
2010. szept. 17. 23:20
1/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk volt olyan aki mindenre max pontot adott, de vele gondolom tényleg jóban vagyok :D De a többség mégis lepontoz...
2010. szept. 17. 23:21
2/6 anonim válasza:
Legyen önbizalmad!!! =)
Egy ilyen netes hülyeségnek nem kell hinni ! :)
3/6 Morals válasza:
Az emberek ilyenek, anonim módon meg különösen kegyetlenek. Az a program abszolút nem őszinte. Ha rám hallgatsz most azonnal letörlöd és nem dőlsz be ilyen baromságoknak.
4/6 anonim válasza:
régen nekem sem volt, akkor még bántott ha lepontoztak!
most meg messziről teszek rá, jó csaj vagyok és lesz@rom ki mit gondol!
(ajánlom neked is xD)
5/6 anonim válasza:
Semennyire ne higyj. Sot, azonnal torold az alkalmazast. Hulyegyerekek szorakozasa mindenki mast lepontozni - jo bulinak gondoljak, mert nevtelen.
Nekem sem a iwiw-en, sem a facebook-on nincs ilyen vagy ehhez hasonlo alkalmazasom. Torold es ne higyj egyaltalan ilyeneknek.
6/6 anonim válasza:
az a kedvencem,én meg se nézem kiről van szó,ahogy beugrik abba a pillanatban a legmélyebbre pontozom... ha másra nem is,pár perc időtöltésnek megfelel ha unatkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!