Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hisztek benne, hogy ezt ki is...

Hisztek benne, hogy ezt ki is fogják fizetni? Weblaptesztelőket keresnek, de már az ingyenes regisztrációért is jövedelmet ígérnek!

Figyelt kérdés

Kész őrület, mindenki megbolondult! Világszerte többen regisztrálnak másodpercenként!

[link]

2010. jún. 17. 08:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy fizetnének, senki nem fizet a semmiért.
2010. jún. 17. 09:18
 2/17 anonim ***** válasza:

ez attól függ..

elvileg a cégeknek abból származik bevétel ha egy bizonyos oldal hírdetve van tehát minél többen megnyitják az adott oldalt...

ilyen tesztelésről nem halottam sokat de szetem kamu.. miér tesztelne több ember úgyanazt az oldalt?

mér nem azt teszteli akiér?

mér fizetnének feleslegesen?

ha ezekre tusz válaszolni akkor hajrá:)

2010. jún. 17. 10:13
 3/17 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy pontatlan a fordítás. Piackutató cég számára említik a tesztelést. De ennek én sem látom értelmét. Inkább közvélemény kutatásról lehet szó (weblapok megtekintése, és tartalmának értékelése).
2010. jún. 17. 10:23
 4/17 A kérdező kommentje:
A tesztelés fogalmát valószínűleg úgy kell értelmezni, hogy megnézzük, kipróbáljuk, véleményt mondunk róla (mi tetszik, mi nem) Így már lehet értelme piackutatási szempontból, hogy minél több ember véleményét megtudják (pl. mit érdemes fejleszteni, mire várható kereslet).
2010. jún. 17. 10:31
 5/17 anonim ***** válasza:

Én is regiztem, csak éppen nem enged belépni...

Érdekes! Pedig én is küldeném a kódomat tovább, de így hogyan???

2010. jún. 17. 11:43
 6/17 anonim ***** válasza:

én így se látom értelmét..

ez olyan mintha tesótól megkérdeném milyen az új autóm és ezér fizetni?

akkor inkább kise kérdem véleményét eldöntöm magamtól szetem kamu:D

2010. jún. 17. 12:13
 7/17 anonim ***** válasza:
És hogyan fizetnek? Semmi bankszámlaszámot nem kérnek, csak címet. Ez így nagyon kamusnak tűnik. Hiszen a Google is bankszámlára utalja a hírdetéseim után összegyűlt pénzt...
2010. jún. 17. 13:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen, már a fenti linken is pontosításra került, hogy nem "tesztelés", véleményezésről, kérdések megválaszolásáról szólna a munka. Nézzétek meg: így már hihetőbb. Ha ez létrejön, ez a piackutató cég lesz a legerősebb. Persze kifizetések módjáról egyenlőre még mindig nincs szó.
2010. jún. 18. 09:05
 9/17 anonim ***** válasza:
De ennek így semmi értelme. Nemrég ránéztem az oldalra, olyan nevek voltak ott hogy X Y meg Z(gondolom építik egyesek a csapatukat), de ebből mennyi a valós személy?? Semmi nincs megadva tényleg, hogy miről is van szó. Ha nem kamu lenne, akor normálisan megadának minden adatot meg hogy mit kéne csinálni, de szerintem majd inkább a beregisztráltaknak kell fizetni, ez a 400+x dollár meg beetetés.
2010. jún. 18. 15:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, természetesen továbbra is megmaradt bennem a jogos kételkedés. Talán ennek sem kisebb az esélye, mint egy lottó nyereménynek, mégis mennyien lottóznak. Aki szeret játszani, az játsszon!
2010. jún. 20. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!