Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hisztek benne, hogy ezt ki is...

Hisztek benne, hogy ezt ki is fogják fizetni? Weblaptesztelőket keresnek, de már az ingyenes regisztrációért is jövedelmet ígérnek!

Figyelt kérdés

Kész őrület, mindenki megbolondult! Világszerte többen regisztrálnak másodpercenként!

[link]

2010. jún. 17. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok. Most néztem az oldalt, tegnap volt 700dolcsim, ma meg 420!!!!!!!!! Ja és ahogy frissítek, úgy csökken!!! Ez akkor most hogy is van???
2010. jún. 22. 16:41
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem vagy vele egyedül :) Mások is jelezték, lecsökkent a kiírt jövedelem.

Vettem a "fáradtságot" és írtam egy E-mailt az ügyfélszolgálatuknak, és én is megkérdeztem: hogy is van ez?

Jó hír: kb. 1 órán belül kaptam választ!

Rossz hír: olyasmit írtak, hogy a vártnál sokkal többen jelentkeztek már eddig is, ezért variálták át az egész ösztönzési rendszert, de igyekeztek "megnyugtatni", hogy végeredményűl nem sokban fog eltérni a várható jövedelem a korábbi számításhoz képest.

LÉNYEGES INFÓ: amit a képernyőn látunk, az nem garantált, csak várható becsült jövedelem! Nem jár automatikusan. Attól is függ, hogy a tesztelő csoport milyen eredményt tud majd elérni. (Hoppá!) Szerintem sokan félreértettük!

2010. jún. 23. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
köszi, hogy megírtad. Ha érthetően leírták volna a lényeget, akkor nem lett volna mit félreérteni. Épp ezért jelentkeztek sokan, mert kapásból 400dollárt ígértek csak a regizésért. Ezt nekik kellett volna átgondolni, mielőtt belevágtak. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a továbbiakban.:)
2010. jún. 24. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Már le is írták a honlapon, hogy mennyi az annyi.

[link]

2010. jún. 25. 10:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Szédületes! Amióta regiztem, már több mint 200.000-en regisztráltak a Világon! Azon gondolkodtam el, hogy a várható jövedelem - múltkori - visszakorrigálásának mi értelme lehetett, ha nem komolyan gondolják? Ha csupán az lenne a céljuk, hogy a rengeteg regivel erősítsék a honlap értékét, akkor épp abban lettek volna érdekeltek, hogy minél magasabb várható jövedelmet lássunk. Még mindig van 1 hónap a regizésre! Lehet, hogy mégis lesz ebből valami?
2010. aug. 1. 10:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Most ugrik a majom a vízbe, hogy lesz-e belőle igazi munka! A regisztrálók száma elérte a 400.000-t. Most adatfeldolgozás folyik.
2010. szept. 8. 12:52
 17/17 A kérdező kommentje:

Talán most elindúlt!

Aki regisztrált, feltétlenül jelentkezzen be, pontosítsa, aktiválja adatait!

2010. szept. 15. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!