Hisztek benne, hogy ezt ki is fogják fizetni? Weblaptesztelőket keresnek, de már az ingyenes regisztrációért is jövedelmet ígérnek!
Kész őrület, mindenki megbolondult! Világszerte többen regisztrálnak másodpercenként!
Nem vagy vele egyedül :) Mások is jelezték, lecsökkent a kiírt jövedelem.
Vettem a "fáradtságot" és írtam egy E-mailt az ügyfélszolgálatuknak, és én is megkérdeztem: hogy is van ez?
Jó hír: kb. 1 órán belül kaptam választ!
Rossz hír: olyasmit írtak, hogy a vártnál sokkal többen jelentkeztek már eddig is, ezért variálták át az egész ösztönzési rendszert, de igyekeztek "megnyugtatni", hogy végeredményűl nem sokban fog eltérni a várható jövedelem a korábbi számításhoz képest.
LÉNYEGES INFÓ: amit a képernyőn látunk, az nem garantált, csak várható becsült jövedelem! Nem jár automatikusan. Attól is függ, hogy a tesztelő csoport milyen eredményt tud majd elérni. (Hoppá!) Szerintem sokan félreértettük!
Már le is írták a honlapon, hogy mennyi az annyi.
Talán most elindúlt!
Aki regisztrált, feltétlenül jelentkezzen be, pontosítsa, aktiválja adatait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!