Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hazudott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem nagy dologba nagyon kicsiben és azért is aggaszt mert olyan kicsi hazugság volt,hogy nem látom értelmét miért kellett hazudni olyan mintha azt hazudnám,hogy Coca cola helyett Pepsit vettem a boltban! És 2 nap alatt 3-szor kaptam rajta ilyenen! Ti mit tennétek?2013. máj. 7. 22:16
1/12 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt. Unokahúgom is ilyen de szerintem nála ez már betegség.
2/12 A kérdező kommentje:
3 hónap
2013. máj. 7. 22:17
3/12 anonim válasza:
Ha tovább fajul beszéljétek meg lehet átmeneti időszak csak nála.
4/12 anonim válasza:
Akk nem vok egyedül :) nekem is van vele ilyen gondom
5/12 anonim válasza:
Attól függ-még ha apró is-mikbe hazudott? Igy nem lehet neked tanácsot adni.
6/12 A kérdező kommentje:
Diákok vagyunk és egyik nap taliztunk kicsengetéssel kapcsolatban hazudott mert furcsa volt h jóval később ér oda a suliból mint,ahogy vége az órájának rákérdeztem és a végén már 3 variációnál tartottunk! Utána meg egyszer megint taliztunk én hamarabb értem oda és direkt mondtam neki h még nem vagyok ott 10 percet kések erre ő írta h ő már ott van közbe még sehol nem volt!
2013. máj. 7. 22:25
7/12 anonim válasza:
Nem lehet megbízni ilyen buta csajokban. Nagyon jellemtelen emberre vall, hogy piti dolgokban hazudik. Figyelj a hátadmögé és kezeld úgy, ahogy megérdemli a kis kurv@.
8/12 anonim válasza:
6 Ilyen esetben én a helyedben rákérdeznék tőle:
miért hazudsz és belenéznék a szemébe:)
A válasza döntené el a sorsát.Hogy kap-e esélyt vagy sem.
9/12 A kérdező kommentje:
Már megvolt azt mondta nem tudja! Megbánta nem lesz többet ilyen de nem tudja!
2013. máj. 7. 22:41
10/12 anonim válasza:
9 Ezért a válaszért amit adott neked-kuka.
Tudod mindenki tudja miért hazudik, csak van aki egy ilyen után észbe kap-és próbál korrigálni egyenességgel, valaki meg méglejjebb süllyed.Mint nálatok a sülyedés következett be.
Ezzel elejét veszed a többi kinlódásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!