"Tönkre" akarom tenni magam. Tanácsok?
Nincs semmi különösebb oka, ami eltérne a nálam megszokottól. Egyszerűen egy amolyan tesztként lenne szükségem rá.
Elszeretném érni azt az állapotot, hogy pár napig, de legtöbb egy hétig ne legyek képes normálisan gondolkodni, cselekedni. Tehát olyan állapotba szeretném juttatni az elmém, hogy ne legyek képes tisztán gondolkodni és döntéseket hozni.
Tudom, hogy nagy hülyeségnek tűnhet, de tényleg kiszeretném próbálni. Valaki, aki tapasztalt hasonlót és tippeket tudna adni?
Tegnap vettem be dupla adag nyugtatót, amitől szédültem és olyan lassan reagáltam mindenre, de végül bealudtam miatta. De kezdetnek jó lenne egy hasonló érzés, mint a tegnapi, csak már elfogyott a nyugtató.
8-as: Házi "praktikákat" például.
9-es: Valami gyorsabb hatású kéne. Plusz a kialvatlanság kellemetlen érzés. Amit én keresek, az a kellemes tudatlanság.
10-es: Pszichológusom van.
Ne aludj, ha el akar nyomni az álom, állj ellen amíg csak tudsz. Igyál, főleg töményet, cigizz, esetleg füvezz.
Ezek közül a cigi a legveszélysebb. :)
Rászokhatsz, de ha van akaraterőd, 2 hetet tudsz dohányozni úgy, hogy ne legyél függő.
A függőségek nem hatnak rám. Hiába szívok cigit, nem szokok rá.
Emiatt nem is vágyom rá, értelme sincs. Füvet szívnék, de nem tudok honnan szerezni.
Ha sok cigit szívsz, szédülni fogsz tőle, vagy hányni, attól eléggé kész leszel.
Vagy vegyél erősebbet, akkor nem kell akkora mennyiség.
A füves dologhoz nem tudok hozzászólni, felénk azt szokták mondani, hogy "Mindenkinek van legalább 1 füves ismerőse".
Nem fogom mérgezni magam csak azért, hogy rosszul legyek. Eleve nem rosszul akarok lenni, hanem a kellemes tudatlanságra vágyom. Mikor nem jár annyira az agyam, mint alapból, lenyugszik a káosz.
A fű jó lenne erre, de ez a mondás rajtam semmit sem segít. Mindenki ezt hangoztatja, de konkrétum semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!