Mit kezdjek ezzel a feltűnési viszketegségben szenvedő lánnyal? Megőrülök tőle!
Van egy lány, akivel osztálytársak voltunk, akkoriban mindenki annyira oda meg vissza volt érte, hízelegtek neki, ő volt a minden, a társaság középpontja, a legszebb csaj, satöbbi.Ha nem ő volt a társaság középpontjában, akkor meg majd belepusztult, mindennek róla kellett szólnia.
Ezután elkerültünk én más iskolába, ő is másba. Most azonban úgy látszik megint találkozik az utunk és osztálytársak leszünk. Engem nem is a szépsége érdekel, sose érdekelt, mert tudtam, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban. De ha átjön az én osztályomba, felrobbantja a baráti körömet, kitúr a helyemről, elvárja, hogy nyaljam a se/ggét, és mindig ő akar majd a középpontban lenni és mindenki kedvence lenni.. pontosan ezt csinálta akkor is mikor osztálytársak voltunk.. És a legrosszabb ebben az, hogy tőlem fog elvárni mindent. Hogy kísérgessem. Üljek mellé. Csak vele törődjek. Legyünk ketten mindig mindenhol. Bah.
Mit tegyek? Tűrjek és szenvedjek?
Lehet, hogy azóta változott a dolog.
Puhatold ki.
Ha még mindig utálod a lányt, akkor ültesd el az emberek fejébe azt a gondolatot, hogy nem érdemes vele barátkozni. Ha kell, manipuláld a barátaidat.
Mielőtt valami erkölcsileg fellegekben járó 40 éves szűz belémkötne, én csak célratörő választ adtam, "az éljünk békében, szeressünk mindenkit!" című klisé helyett.
Ha hagyod, akkor tűrnöd kell. De miért is asszisztálnál neki? Ha elvárja, hogy nyaljad a se..... akkor megteszed?
Állj már a talpadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!