Szemszín - milyen tulajdonság?
Átlagba azt vettem észre,hogy :
Barna szemű nők két csoportra oszthatók
vannak közöttük a feleségnek valók.És a bunkó.De átlagba a barna szemű emberek megbízhatók.
Kék szeműek szeretik a szexet.nagyon.
Zöld szemről nem tudok semmit.
Nem tudom milyen a szemszínem. Kék és szürke között ingadozik, de a koromból adódóan nem szeretem a szeretkezést, mivel nem ismerem.
13/L
"Eye color is a polygenic phenotypic character determined by two distinct factors: the pigmentation of the eye's iris and the frequency-dependence of the scattering of light by the turbid medium in the stroma of the iris"
Majd biztos a pigmentek meg egyebek kihatással vannak a személyiségre...
ez hülyeség...
és akiknek szürkés- kékes- zöldes?
Kíváncsiságból szétnéztem a neten, hogy találok-e valamit, ami összehozza a szemszínt az emberi tulajdonságokkal.
Az alábbi link pont ellentmond a te tapasztalataidnak, bár ugyanolyan komolytalannak veszem, mint a te kategorizálásodat. A barna szeműekről írja azt, hogy szenvedélyesek, és a kék szeműekről, hogy nyugodt, barátságos emberek.
Én nem hiszek semmilyen összefüggésben, mert például a szenvedélyességet nem a szemszín határozza meg, hanem a tesztoszteron mennyisége, és az nem szemszín alapján több vagy kevesebb valakiben.
rám igaz, mert barna a szemem és megbízható vagyok általában..azt nem mondanám, hogy feleségnek való lennék, mert elég lusta vagyok és amikor csak lehetőségem van rá, végigalszom a délutánt XD de bunkónak se tartom magam, max azzal, aki velem is az
én egyébként pont azt vettem észre, hogy a kékszemű ismerőseim nagyrésze sunyi...főleg a nagyon világos kékszeműek..az osztályban is van egy gyerek, aki mindenkit, aki kicsit is másabb, mint ő, cseszegeti, a többieknek meg nyal ezerrel, de a hátuk mögött őket is ócsárolja. és neki is világoskék szeme van :| bár ettől függetlenül tetszik, titokban mindig is világoskék szemet akartam xd vagy olyan nagyon sötét barnát, ami már szinte fekete :P
16/L
Szerintem a zöld szeműek is szeretik a szexet :D
egy zöld szemű lány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!