Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogosan sértődök meg ezen?

Jogosan sértődök meg ezen?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és több mint egy éve járok valakivel.Születésnapomra nem vett semmit csak boldog szülinapot kívánt.Szerintetek ennyi idős korban még ne várjak ajándékot?
2013. aug. 30. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az ajándékozás nem életkorfüggő, egy három éves gyerek is tud rajzolni valamit a másiknak. Kérdés az hogy miért nem vett semmit? Mert ha mondjuk anyagi oka van az érthető. Ha megtehette volna hogy vesz/csinál valamit neked, akkor már tényleg kellemetlen helyzet.
2013. aug. 30. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Te adtál neki ajándékot amikor szülinapja volt? mert ha igen akkor nem szép dolog. kölcsön kenyér visszajár. gondolom örültél volna ha volna valamit. nekem 1 éve van legjobb barátnőm és mindig adunk egymásnak valamit. jó ez más mert énis lány vagyok és ő is. de ha nem adott akkor te se adj neki máskor. és igen jogosan sértődtél meg. na csőőőő
2013. aug. 30. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért ne kaphatnál 15 évesen ajándékot? A szüleidtől is kaptál - gondolom én. Pláne egy év járás után, milyen gesztus ez, hogy nem adott még egy szál virágot se. Gondolom nem a konkrét ajándék hiánya zavar, hanem hogy egy kívánságon kívül többet nem volt képes megereszteni. Jogosan sértődsz meg ezen szerintem..
2013. aug. 30. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!