Szerintetek jogosan sértődök meg ezen?
Figyelt kérdés
Múlt héten volt a szülinapom, de mivel hol nekem nem volt jó, hol a barátnőim mondták le, most hétre volt megbeszélve, hogy bulizunk, megünnepeljük. Már múlt pénteken is meg volt beszélve egy kis iszogatás, azt az egyik barátnőm lemondta, minden féle magyarázat nélkül, de tudom, hogy csak jobb szórakozási lehetősége akadt helyettünk. Mára meg volt beszélve, hogy most már tényleg ünneplünk, azonban közbejött nekem egy orvosi vizsgálat, ami miatt nem tudok menni. Magyarán a szülinapos hiányzik... erre a 2 legjobb barátnőm elmegy nélkülem buliba. Szerintetek illendő dolog ez? Hogy az én szülinapomat ünnepelnénk, erre lelépnek nélkülem? :S Ráadásul meg van beszélve péntekre a következő, de ha ma elmennek, pénteken is tuti lemondják. Hozzátenném, velük 10 megbeszélt buliból 2-be ha eljutunk, mindig lemondogatnak mindent. Érdemes ilyenekkel barátkozni? Csak hülyét akarnak csinálni az emberből állandóan. Ha megsértődnék, és megmondanám, hogy ezek után felejtsenek el, jogos lenne? A tavalyi, 18. szülinapomat is lemondták, pont ők. :(2011. márc. 9. 20:56
1/2 anonim válasza:
Ha ma lemondtad,azon nem kellene megsértődnöd.Az összes többin igen.Nem barátok az ilyenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de szerintem elég köcsög dolog elmenni bulizni, miközben elvileg az én szülinapom miatt mentünk volna. :S Amúgy sosem zavart, ha ketten mentek, nélkülem. De legalább a szülinapom ünneplésekor ne. :/
2011. márc. 9. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!