Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mondanál pár elvet ami szerint...

Mondanál pár elvet ami szerint élsz?

Figyelt kérdés
Csak úgy érdekelne, hogy ki milyen elvek szerint él:)
2013. aug. 29. 15:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Király! :D Én sajnos utálom magamat, koplalok és hánytatom magam, de úgy vagyok vele, hogy a szenvedés az én mámoros boldogságom. Nem azok a céljaim, mint a többségnek, nem illek a társadalomba, sajnálom. :D Lehet, hogy egy nap majd meggondolom magam, és csak egy normális életre vágyom férjjel, gyerekkel, munkával, egészséggel, de az a nap nem a mai, és az az ember most nem én vagyok, szóval nem élhetek egy esetleges ember elvárásai szerint. :) 18L
2013. aug. 29. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy viselkedek a másikkal,ahogy azt tőle sem bánnám,ha viszonozná.
2013. aug. 29. 17:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Every action has an equal and opposite reaction.-asszem ez az egy van.
2013. aug. 29. 20:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Más fizikai épségét nem sodrom veszélybe. Olyan embernek nem okozok fájdalmat direkt, aki nem érdemli meg. Nekem, a saját lelkivilágomnak legyen minél jobb (tudom, ez rohadt önzően hangzik, de nekem úgy nincs értelme az életnek, ha egy percét sem élvezem). A művészet mindenek fölött.
2013. aug. 29. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:

A legfontosabb az, hogy ne ítéljek el senkit a stílusa, vallása, politikai beállítottsága,kinézete alapján. Sajnos ez a korlát a viselkedésre és az IQ szintre nem tér ki:)

Nem pletykálni, ez a második.

Szabadgondolkodás, ez a harmadik. Nem követek semmilyen vallást, pártot (habár politikai nézetem van, de ezt sajnos jelenleg egyik párt sem képviseli:), mert ez beszűkítené a látóteremet.

2013. aug. 30. 01:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Pár szóval, idézettel jellemezném inkább az életem, számomra így egyszerűbb, mint megfogalmazni az elveket. Fáradt vagyok hozzá. :)

Hedonizmus, az élvezetek hajszolása.

"Carpe Diem"

"Find something you love and let it kill you"

"Depression is melancholy minus it's charms"

“Melancholy is the pleasure of being sad.”

"It's better to burn out than to fade away"

2013. aug. 30. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!