A ti véleményetek szerint ez gáz? 18L
sokféle zenét szeretek, ha muszáj lenne választanom, akkor a kedvencem talán a rock/metál. nagyon tudom élvezni a jó gitárszólókat, meg a hörgős zenében is meglátom a szépet :D
de pl. nemtom mi lenne velem, ha nem hallgathatnék néhanapján Selena Gomezt, HSM-et meg ilyen kis bugyuta zenéket :D ha olyan a hangulatom, nagyon feldobják a napom :D
(nyilván ha azt írjátok, h gáz is hallgatni fogom őket, csak érdekel a véleményetek :D)
Mindenki hallgat ilyeneket, elmondom neked.:) Csak azt hiszik hogy gázak lesznek ha bevallják. Érted, alapesetben én is kb. ugyanazokat hallgatom, de ha nagyon rossz kedvem van, én is ilyen buta dolgokat hallgatok:P Amikre nem kell figyelni, csak elbólogatsz rá, vagy énekeled:)
Szóval nincs ezzel baj.
Miért lenne gáz? Felôlem aztán mindenki azt hallgat amit akar (kivéve hogyha éppen akkor nem zavar engem vele) , ha szégyelled elmondani társaságban akkor ne mondd el. Én is van hogy az egyik percben metált hallgatok másik percben dubstepet utána meg valami lassúbb kis hangulatos zenét, vagy régebbi magyar zenét, vagy éppeg a jelenlegi pop slágereket stb. Tehát én is sokmindent hallgatok és nem érdekel hogy mások mit mondanak róluk(lesz@rom a véleményüket :-) ), én ezeket szeretem és kész, ha más nem szereti ne hallgassa, az is lehet hogy én se szeretem azt amit más hallgat, mindenkinek más az ízlése és ez így van jól, ettôl szines a világ.
Megértelek ha széggyelled az ilyen "szenny-zenéket" bevallom h tényleg kevés van amit én is szeretek de az ilyen SG, JB, SP és hasonló sz.rokat én se hallgatok, de ha te szereted hallgasd de csak akkor ha ezzel mást nem zavarsz, vagy ha szégyelled társaság elött.
Bocs a hosszú válaszért, ekkorára sikeredett. :-)
Két féle zene van. Ami tetszik, és ami nem. Ki mondja meg, hogy mi a jó és a rossz zene? Azt hallgatsz, amit akarsz.
Mellesleg én is nagyrészt metalcoret hallgatok, de félrészegen egy karaokebárban simán elnyomom a Love You Like A Love Songot. :D
Nem gáz amíg más nem tud róla :D
Én is metált nyomok, meg néha rockot, de van hogy tucc tucc zenéket hallgatok. Mégcsak a pontos műfajukat sem tudom, annyira nem értek hozzá, nekem az összes dj által kreált zene tucc tucc... Valahogy bűnösnek is érzem magam, mikor ilyesmit hallgatok, mert tudom hogy ez nem én vagyok, de a lényeg hogy ritkán fordul elő, és hogy titkosítva van a dolog :D
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!