A ti véleményetek szerint ez gáz? 18L
sokféle zenét szeretek, ha muszáj lenne választanom, akkor a kedvencem talán a rock/metál. nagyon tudom élvezni a jó gitárszólókat, meg a hörgős zenében is meglátom a szépet :D
de pl. nemtom mi lenne velem, ha nem hallgathatnék néhanapján Selena Gomezt, HSM-et meg ilyen kis bugyuta zenéket :D ha olyan a hangulatom, nagyon feldobják a napom :D
(nyilván ha azt írjátok, h gáz is hallgatni fogom őket, csak érdekel a véleményetek :D)
köszönöm szépen a sok kedves választ :D
igen mostanában a barátnőimmel (szintén rockerfélék) annyira rákaptunk az ilyen jampi stílusra is :D feny Mikit tolunk ezerrel XD meg Baseballst :D
Ez semmi!:D Én általában metalcoret / postcore metalt hallgatok, viszont ugyan úgy szeretem az ilyen hiper nyálas zenéket is, mint például "The Bangles - Eternal Flame" "Joe Cocker - You Are So Beautiful" vagy esetleg a "Whitney Houston - I Will Always Love You". :D
18/F
Nem hiszem hogy gáz.Mindenkinek más zene tetszik.
Mondjuk én a HSM-ért nem nagyon vagyok odáig.
De,nem baj.Mindenkinek más tetszik.Én is többféle zenét hallgatok.
Dehogy gáz!
Inkább azt tartom furának, amikor valaki csak 1 féle zenében, stílusban tud gondolkodni.
A bugyuta dolgok néha igenis jók:) A hangsúly elsősorban a néhán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!