Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ti véleményetek szerint ez...

A ti véleményetek szerint ez gáz? 18L

Figyelt kérdés

sokféle zenét szeretek, ha muszáj lenne választanom, akkor a kedvencem talán a rock/metál. nagyon tudom élvezni a jó gitárszólókat, meg a hörgős zenében is meglátom a szépet :D

de pl. nemtom mi lenne velem, ha nem hallgathatnék néhanapján Selena Gomezt, HSM-et meg ilyen kis bugyuta zenéket :D ha olyan a hangulatom, nagyon feldobják a napom :D

(nyilván ha azt írjátok, h gáz is hallgatni fogom őket, csak érdekel a véleményetek :D)

2013. jún. 8. 00:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a sok kedves választ :D

igen mostanában a barátnőimmel (szintén rockerfélék) annyira rákaptunk az ilyen jampi stílusra is :D feny Mikit tolunk ezerrel XD meg Baseballst :D

2013. jún. 8. 15:19
 12/18 Justicar ***** válasza:

Ez semmi!:D Én általában metalcoret / postcore metalt hallgatok, viszont ugyan úgy szeretem az ilyen hiper nyálas zenéket is, mint például "The Bangles - Eternal Flame" "Joe Cocker - You Are So Beautiful" vagy esetleg a "Whitney Houston - I Will Always Love You". :D

18/F

2013. jún. 10. 01:25
 13/18 A kérdező kommentje:
ezeket a számokat én is nagyon szeretem (joe cocker kvajó :D) , de hát ezek mégse olyan számok mint a HSM :D
2013. jún. 10. 01:37
 14/18 Justicar ***** válasza:
Olyanok is vannak ám!:D Egyik lány barátommal hallgattuk nemrég például a "AZEALIA BANKS - 212 FT. LAZY JAY" számot. Igaz, annyira nem hypeolt, de bőven olyan kategória. Csendesen megszólva, egyik kedvenc számom lett. xD :D
2013. jún. 10. 01:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez mind semmi zsüsztin bíbórhoz (JB) képest... :-)
2013. jún. 10. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak, én nem hallgatok ilyet!!! :D Bááár én meg szöveg, mondanivaló alapján választok zenét, de a mondanivalót néha a dallam sugallja.
2013. jún. 15. 23:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy gáz.Mindenkinek más zene tetszik.

Mondjuk én a HSM-ért nem nagyon vagyok odáig.

De,nem baj.Mindenkinek más tetszik.Én is többféle zenét hallgatok.

2013. jún. 16. 09:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz!

Inkább azt tartom furának, amikor valaki csak 1 féle zenében, stílusban tud gondolkodni.

A bugyuta dolgok néha igenis jók:) A hangsúly elsősorban a néhán van.

2013. jún. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!