Mondanál pár elvet ami szerint élsz?
Hasznára váljak a világnak, segítsek másoknak.
Elfogadjak mindenkit olyannak, amilyen.
A békére törekedjek.
Ne felejtsem el, hogy egy életem van.
Próbáljak a jelenben élni, a pillanatokra koncentrálni.
Értékeljek minden kis apróságot, egy finom vacsorát vagy egy jóleső fürdőt is.
1. Soha ne add fel!
2. Ha valaki rossz megjegyzést tesz rád, le se sz/-\rom.
1. Soha nem szidom más szüleit, és azt sem hagyom, hogy az enyémeket szidják.
2. Nem teszek fel sehova fehérneműs képeket, de még privát üzenetben sem küldök senkinek.
3. A cigit még csak ki sem próbálom.
4. Nem azzal szerzek like-okat a Facebookon hogy ócska kis r.bancként pózolgatok nyakig felnyomott mellekkel a tükörben.
5. Nem sminkelem magam.
Ezek a legfőbb elveim :)
A nem sminkelem magam miféle elv? Hallod, az lesz életem elve, hogy minden nap befonom a hajam. XD De szar...
Az én elvem az, hogy nem veszem túl komolyan az életem, mert a halál után úgysincs semmi, de amíg élek, mindig azt teszem, amit akarok. Ez a nagyok szerint önpusztítás, stb. Tehát lógok a suliból, cigizek, iszok, füvezek, a drogok viszont nem vonzanak jelenleg, lefekszem minden fiúval, aki valami hatással van rám, a mai napot tartom valóságnak. De mielőtt rossz embernek tartanátok: ha meglátok egy kisgyereket, rámosolygok, ha van rá lehetőségem, veszek neki valami finomat, és ha a szülő engedi, oda is adom neki... Összeverekszem akár egy kifejlett kancigánnyal is, ha azt látom, hogy egy gyengébbel kezd. Meg úgy alapból kiállok a gyengébbekért. 161 cm vagyok, de jó izmos, mert szükségem van egy erős, egészséges testre ahhoz, hogy kiélvezzem az életem. Voltak már problémáim a rendőrséggel. :-D Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valami izgatni kezdi a képzelezemet, azt kipróbálom, mert MIÉRT NE?! :)
16:26 Na ez már elég izgalmas élet lehet..tetszik:)
Bár nem kérdezték, én is leírom pár elvemet, illetve hogy hogyan és miszerint élek:
Én is minden napot utolsóként élek, sosem teszem azt amit nem akarok megtenni, amit meg megakarok azt meg is teszem. Nem érdekel más véleménye, nem élek az elvárásuk szerint. Csak is önmagamnak akarok megfelelni, ami meg is van.
Nem hagyom, hogy térdre kényszerítsenek (átvitt értelemben), mindig harcolok önmagamért, a családomért és a szeretteimért. Kiállok az igazam vagy más igaza mellett, segítek ahol tudok, de nem leszek szent és segélyszolgálat.
Cigizek és néha iszok (de be nem rúgok mert nem szeretek részeg lenni), mert ha ennyi szart átéltem életemben, akkor had járjon már egy kis jó is. És efelől sem érdekel más véleménye.
Csak a saját fejem és orrom után megyek és én is kapok olyat, hogy önmagam pusztítom. Ha pusztítom hát pusztítom, de legalább én döntöttem nem más.
És ha látom, hogy kisebbekkel kezdenek ki, főleg a cigányok, hát én is odalépek és megvédem az ártatlant (ezért járok mindenhová bicskával és ezért edzek naponta 2 órát).
Szóval ja. Most el tudom képzelni ki mit gondol:D Nem baj. 16 évesen máshogy látom a világot és ezt szeretem és büszke vagyok rá, és büszke vagyok magamra, hogy elérem amit akarok, hogy kiállok magamért, hogy szeretek, hogy szeretnek és hogy jól élek. Nem vagyok rossz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!