Van olyan dolog, ami nehéz egy szőke lány életében?
Figyelt kérdés
mármint tényleg, ők ingyen is kapják általában az italokat meg mindenki mindenre meghívja őket , ráadásul egy kamu mosollyal szinte bármit elérhetnek :( meg őket mennyire szeretik az emberek még akkor is ha valamit elrontanak(max ejnye bejnye) .lehet hülye vagyok de így egy 20as kreol göndör fekete hajú srácként kicsit unfairnek érzem a dolgot :(2013. aug. 26. 16:06
11/14 anonim válasza:
Az zavar,hogy neked nem jó,vagy,hogy másnak igen?
12/14 anonim válasza:
10-es, te már úgy állsz hozzá egy szőke nőhöz, hogy na ez úgyis ostoba, szóval erről ennyit, meg se kell szólalnia, mert szerinted ostobák mind. Szerintem neked maximum az ostoba nőkkel van tapasztalatod, de ez csak azt mutatja, hogy béna emberismerő vagy.
13/14 anonim válasza:
11:20, hja, csak a végére valahogy mindig igazam lesz... :)
14/14 anonim válasza:
Hé! Én is szőke vagyok és egyáltalán nem ilyen! Nekem is elég nagy gond ez a sok hülye szőke nős vicc... egy barátom sem hallgatja meg, amit mondani akarok, mert 'ez szőke semmi jelentősége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!