Már hogy utálnának ember? Hát észnél légy!
Én voltam már Törökországban, hallod a török gyerek, a pultos úgy adott nekünk egy üveg bort, mert fociztunk vele!
Nem is szabadott volna adnia, de adott!
Hát odakint az ember se.ggét kinyalják, csak úgy ugrálnak a magyarért!
Na ehhez mit szólsz?
Törökországban élek a török férjemmel.
A családom, barátaim mind szeretik őt és a családját.
A törökök pedig nagyon szeretik a magyarokat. Talán csak a bosnyákokat szeretik jobban.
12-es!
Félre érted a magyarok utálják a törököket,és nem fordítva.Épp a törökök szeretnek minket magyarokat te észlény!
Hát én még nem találkoztam olyannal, aki utálta volna a törököket. Semmi probléma velük.
#9:
Jézusom, ember, "deheroizálják a nemzetünket"! Ne tegyél tönkre... A Rettenthetetlenben az angolokat deheroizálják, a Bibliában meg a rómaiakat deheroizálják, a Terminátorban az egész emberi fajt deheroizálják, ennyi erővel. A török hódítás történetéről szólva nem lehet kihagyni a magyarországi eseményeket. Trianon végre kimegy már a divatból lassan, erre most a törökökre is haragudni kell, négyszáz évvel ezelőtti dolgok miatt? Ez lenne a nemzettudat? Ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!