Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok miért utálják a...

A magyarok miért utálják a törököket?

Figyelt kérdés

2013. aug. 26. 15:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Marhaság. Én kifejezetten szeretem őket.
2013. aug. 26. 15:49
 2/17 anonim ***** válasza:
22%

Bameg szerinted?

Amúgy én nem tudok róla ,hogy utálnánk őket. Bár tényleg lenne okunk rá. Bár a magyar ember mindent le**ar nincs olyan nemzetiségtudata mint pl az örményeknek ,hogy a mai napig rühellik a szomszédaikat ( és a törököket is).

De mint mondtam nem utáljuk őket. Mi inkább a cigányokat utáljuk.

2013. aug. 26. 15:50
 3/17 A kérdező kommentje:
De igen utálják a neten rengeteg mocskot mondanak rájuk.Itt az oldalon is,szóval ne mondjad hogy nem 2-ik!
2013. aug. 26. 15:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de fordítva biztosan nem igaz. Amikor Törökországban nyaraltunk, kifejezetten tetszett mindenkinek, hogy 'mádzsárok" vagyunk.

Németországban pedig a lakosság 1/5-e gyakorlatilag török, és amikor odajártam iskolába cserekdiákprogram keretében, az 25 fős osztályban kb 8-9 török volt(plusz 2 lengyel), és ők voltak még talán a legkedvesebbek velem, csomó mindent tudtak Magyarországról:) plusz volt kürtöskalács bódé is, hatalmas betűkkel rajta, hogy "eredeti magyar specialitás", és ott is török volt az árus, és teljesen bezsongott, amikor megtudta, hogy magyar vagyok, és mondjam el a kalácsáról a véleményem, van-e valami tanácsom, stb:D

2013. aug. 26. 15:55
 5/17 anonim válasza:
95%

Ember!!

Ne mondd már. Csak a saját nevedben beszélj.

Van aki nem utálja őket.

2013. aug. 26. 15:57
 6/17 A kérdező kommentje:
De mert mikor írtam hogy szeretem őket erre lelettem pontozva.
2013. aug. 26. 16:01
 7/17 anonim válasza:
93%
Imádom őket! :)
2013. aug. 26. 16:04
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Néha kicsit hisztisek, de én bírom őket. Úgy szeretem őket, ahogy vannak :)
2013. aug. 26. 17:12
 9/17 anonim ***** válasza:
20%

Testvérekként emlegetjük őket, no de egy testvér az tesz olyat, mint ők velünk 150 évig? :) Genocídium volt ez bizony! De erről mégis kussol mindenki...

Én személy szerint nem csak a történelem miatt nem kedvelem őket. De nézd meg pl. a Szulejmán cimű sorozatot. A magyar történelem egyik legsötétebb személyéről szóló sorozatot nyomnak itthon orrba-szájba. És rengetegen rajonganak érte. Deheroizálják a nemzetünket, és ezt senki sem veszi észre... Egyébként én az iszlám miatt sem szívelem őket. A másik ok, hogy úgy néznek ki mint a cigányok. Nem kell leszavazni, ez szubjektív vélemény...

2013. aug. 26. 17:23
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem én még életemben nem találkoztam törökkel. Mégis mi okom lenne rá hogy utáljam bármelyiket is?

Az örmények tényleg utálják őket. Soha ne rendelj török kávét egy örmény étteremben mert ott helyben felnégyelnek.

2013. aug. 26. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!