Eddig még soha nem ért attrocitás a "bőrömszíne" miatt. Szerintetek a jövőben fog-e az álláskeresés, illetve a munka világában hátráltatni?
Talán azért, mert Te azok közé a roma emberek közé tartozol, akik ritkák, mint a fehér holló! Bocs, hogy ezt írom, de nálunk már van családba cigány és hát...ők sajna olyanok is.
Ettől függetlenül szerintem örülj, hogy senki nem kezel téged "cigányként". Csak az előttem szólóakat tudom ismételni. :)
„szeretet illata”
Ezt még soha nem hallottam így, de nagyon tudom miről beszélsz, csak nem tudtam volna ilyen szépen és találóan megfogalmazni.
Biztosan azért, mert normális vagy és így fel sem tűnik. Nekem volt egy kolléganőm, egy iskolázott cigánylány. Jó barátnők lettünk. És b*sszus, hónapok után esett le, hogy cigány! Tényleg. Pedig látszik rajta, de valamiért annyira "nemcigányos" volt, hogy utólag esett le nekem. :D
Pedig nem szeretem azokat az aljanép cigányokat, akiket az ember az aluljárókban lát. De ennek a lánynak köze sem volt hozzájuk, mint ahogyan gondolom, Neked sem.
Lerí az ilyesmi az emberről, hogy ő milyen valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!