Szerintetek bunkó vagyok, ha felhívnak ismeretlen, vagy magánszámról, és megkérdezik, hogy ki vagyok, erre vissza kérdezek, hogy ki keres?
Figyelt kérdés
Sokszor vannak fiatalok, főleg. Felhívnak, ismeretlen számról, vagy magán számról, és felveszem, és egyből azzal kezdik, hogy "ki vagy?" én meg erre, "Hát kit keresel?"
és folytatják, hogy "de ki vagy?" én meg: "Te ki vagy, te hívtál fel, neked kell bemutatkoznod, főleg, ha fogalmad sincs, ki vagyok..."
Most szerintetek bunkó vagyok?
2013. aug. 22. 18:31
1/11 anonim válasza:
Alapvetően nem de azért figyelj rá ,hogy milyen hangnemben beszélsz hátha egyszer a jó ember hív fel :D
2/11 anonim válasza:
Nem vagy bunkó, alap, hogy mutatkozzon be.
Én a legelső visszakérdezésnél leraknám, (le is rakom) a telót.
4/11 anonim válasza:
A hívást kezdeményezőnek kell bemutatkozni. Inkább ők a bunkók, hogy ilyen alap dolgot nem ismernek.
5/11 anonim válasza:
Én többnyire reflexből bemutatkozom, de ezt nem nevezném bunkóságnak. Aki nem tudja mit keres az inkább mással játszadozzon.
6/11 anonim válasza:
Tiltott számot eleve fel sem veszek általában. vagy ha igen, akkor általában szétszívatom :D Ha már etikett, alap, hogy felvállalom, ki vagyok. Aki világos, tisztességes szándékkal keres, sose venné le a számkijelzést.
7/11 anonim válasza:
Én a magánszámot ezért nem veszem fel soha! Engem csak ne hívogasson olyan, aki fél, hogy esetleg megtudom a számát!
8/11 anonim válasza:
Nem vagy bunkó. A hívó félnek illik bemutatkozni.
Én is visszakérdezek, ha a privát telefonomon hívnak ismeretlenek, és olyan bunkók, hogy nem mutatkoznak be.
9/11 anonim válasza:
én pedig utálok sokat telefonálni, és már azzal rövidítem az időt, hogy bemondom a nevem mikor felveszem (legalább nem rabolja az időmet, ha nem engem keresett)
10/11 anonim válasza:
A névtelen hívók általában nem téves hívás, hanem valamilyen zaklatás. Kihagyhatatlan ajánlat, üzletkötők, nyugdíjasokat kopasztó termékbemutató szervezők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!