Más lányok tényleg nem szeretik ha megnézik a fenekük vagy a mellük, vagy csak teszik az agyukat?
Önbizalomhiányos vagy, azért koldulod a bókokat, elismerő pillantásokat. Vagy panelproliként nem szoktál hozzá, hogy a jólneveltebb fiúk udvarlással mutatják ki a közeledési szándékukat, nem azzal, hogy a pitsádat méregetik, miközben a szájuk szélét nyalogatják. Az a fajta egyszerűcske nő vagy, akinek tetszik, h egy rakás negyvenes kőműves füttyög, meg utánadkiabálnak, hogy "hú, de megbaaaanálak".
Csak fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák. Te örömmel fogadod ezt a fajta "udvarlást" más megalázónak, bosszantónak, primitív dolognak érzi. Én elhiszem neked, hogy te őszintén örülsz az ilyesminek, te is hidd el, hogy más őszintén kellemetlennek érzi.
Én kifejezetten bunkónak tartom és nagyon zavar. Én is megnézem a jó pasikat, de diszkréten, nem kezdem bámulni meredten.
Bármikor amikor jött szembe egy srác és esetleg rám mosolygott, vagy csak normálisan nézett, akkor visszamosolyogtam, de ha pofátlanul bámult, akkor előfordult, hogy bemutattam neki. Ha meg be is szólt, hogy " de jó melled van", akkor olyan választ kapott, hogy csak pislogni tudott utána.
Bunkónak bunkó válasz jár. A kulturáltnak aki tud viselkedni, annak meg a kedves mosoly.
Az miért ne lenne hízelgő, hogy vonzó vagy valakinek? Fejezze ki akárhogyan is...
Csak akkor zavaró, amikor mondjuk fürdőruhában vagyok, úgy elég kellemetlenül érzem magamat.
"Az miért ne lenne hízelgő, hogy vonzó vagy valakinek?"
Mert talán nem az építőmunkások " de jó cs...csöd van" beszólásaira van igénye az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!