Miert van hogy a csajok szeretik az izmos pasikot?
azért amiért a férfiak a nagy melleket, jó segget és a szép alakot.
általánosítok, ahogy te a kérdésben
Egyet jegyezz meg:
Az igazi nők úgyis a motorosoké, a maradék megmarad a focistáknak,a gyúrósok pedig magukhoz nyúlnak :)
Amúgy a komolyabb hölgyek nem csak a felszínedet nézik!Ha találkozol,valakivel akivel összepasszolsz az úgy is úgy fog szeretni amilyen vagy.
Ami a gyúrósokat illeti ezt csak az tudja csinálni akinek van rá ideje,és pénze is.Manapság Én annyit melózok hogy mikor végzek,el sem tudnék menni terembe edzeni,mert bezártak,és olyankor a munka miatt fáradt is vagyok,mellesleg pihenni is kell mert másnap folytatódik.
Amúgy a csajok szeretik ha egy pasi van akkora hogy biztonságot nyújtson.Ez nem azt jelenti hogy egy gyúrós jobban meg is tudja védeni :)
Amúgy gondolj bele,mi ugyanígy vagyunk a nőkkel,csak mi a plázapi csákat és a házitündéreket különböztetjük meg nagy vonalakban :)
szerintem 10 kiló izom azért kell egy férfira...
És nem hinném hogy attól hogy sportol is valamit még mindenkivel kavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!