Szeretik a szakmunkások, hogy ha a buszból köszönünk nekik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 09:55
1/12 Vizéli László válasza:
Miféle szakmunkásra gondolsz? Pincér, szakács? Esetleg valami talicskatoló segédmunkás? Mert egyáltalán nem mind 1.
2/12 A kérdező kommentje:
útépítő
2013. máj. 31. 10:02
3/12 anonim válasza:
Ők azt szeretik, ha a vetkőzöl nekik
4/12 Vizéli László válasza:
Változó, személyiség függő. Ha a köszönés nem gúnyosan jön le nekik, akkor nem hinném hogy probléma lenne belőle. Bár ha nekem ilyen munkám lenne, engem abszolút hidegen hagyna ha valaki olyan köszönne rám a buszról akit nem ismerek.
5/12 anonim válasza:
Útépítő?? Ah, biztosan szeretik! Viszont az ő stílusukban kell őket üdvözölni (ahogyan ők szokták a mellettük elhaladó nőket): "B.szom a szádat te kis pocakos teeeee!"
Természetesen az üdvözlés előtt és után füttyögni kell.
6/12 anonim válasza:
5-ös XD
egyébként, kérdező, minek akarsz köszönni nekik? kiköszönsz az utcaseprőnek, az ablakpucolónak, a kéményseprőnek, vagy hogy?
meg egyáltalán, nem is értem: kinyitod az ablakot, kihajolsz, és helló?
7/12 anonim válasza:
hány éves vagy? mi a régi osztályommal alsós korunkban szórakoztunk azzal, hogy kiránduláskor, stb.., kihajoltunk a vonat, vagy busz ablakán és mindenkinek integettünk, meg fejeket vágtunk.. én megértelek 7-8 éves korunkban nagyon vicces dolognak tartottuk :D
9/12 anonim válasza:
Igen,szerintem mindegyik izgatottan várja,mikor jönnek már a gyerekek a reggeli busszal,hogy rájuk köszönjenek,és feldobják a napjukat...
10/12 anonim válasza:
Majd köszönj nekik akkor is, mikor ráébredsz, hogy akármennyi papírt teleírhatna a fajtád, ha a szaki nem volna ott, hogy valóra váltsa! És az útépítés nem szakmunka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!