Győrben nagyon sokat számít hogy egy tini face profilképén háy like van. Ez más városokban is így van? :D
Figyelt kérdés
Írjatok várost, meg nemet meg kort :D2013. aug. 20. 22:04
11/11 Dogmatix91 válasza:
Na hát ezaz. A fiatalok értékrendje brutális módon elkorcsosult. Nekem is van olyan ismerősöm aki 0-24 facebookon meg imessagen ontja a fost és szerintem baromi idegesítő. 15 évesen még azt mondom oké persze. Fiatalság, meg ez pont az ilyen "hülye" időszak az ember életében. Én sem vagyok öreg, mert 22 vagyok, de sose érdekelt a facebook ilyen szinten. Persze amikor én 15 voltam még csak iwiw volt meg space impact a feketefehér nokián :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!