Itt a gyakorikérdéseken miért köt bele egy csomó ember a kérdezők helyesírásába?
Mondjuk amit leírtam lehet hogy az sem helyes ,de nekem papirom van erröl.
De mégis,ennyi itt a bunkó vagy csak ennyire unatkoznak az emberek?
A mobilos dolog két dologból hibádzik: Egyrészt az újabb mobilokon egyszerű ékezetet is írni, így az egyik válaszoló ebben tévedett.
Másrészről aki tud helyesen írni, az mobilon is képes rá, ellenőrzés nélkül. Én is gyakran írok onnan és sosem vétek hibát.
Qwerty billentyűzeten jéé lehet ékezeteket haszàlni:DAki azt irta hogy büszke vagyok arra hogy szarul írok az kösse fel magát,hogy gondolhat ilyet?
Örüljek annak hogy alig fogok tudni elhelyezkedni az èletben,vagy mi a fenne?
Az a vicces hogy egy csomó ember nemfogja fel hogy léteznek.olyanok akik képtelenek helyesen írni és nem lustàk.Nem tudom leelenőrizni az írásaimat telón,nincs hozzá memóriàm hogy most ilyen progikat töltögessek le.
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel.
Volt osztálytársam nagyon okos csaj, de diszlexiás, és nem tud helyesen írni. Ettől függetlenül senki nem nézte le, senki nem tartotta alacsony intelligenciájú embernek, se semmi. Akik itt belekötnek a helyesírásba, azoknak nincs jobb dolguk, le kell őket sz*rni.
"egy csomó ember nemfogja fel hogy léteznek.olyanok akik képtelenek helyesen írni"
Tudjuk, hogy vannak. De messze nem annyian, ahányan rosszul írnak. A másik baj az, hogy az igyekezetet sem lehet látni, hogy az illető tanuljon belőle, csak a kifogásokat keresi. Aki pedig megszokja, hogy ne ügyeljen a helyesírására, az megmarad ugyanazon a szinten. Egyes munkahelyeken pedig igenis hátrány. Nekem volt olyan beosztottam, akinek végül megtiltottam, hogy úgy küldjön ki ügyfélnek levelet, hogy én nem láttam. Többször kértem, hogy úgyis word-ben írja, nyomja már rá az ellenőrzést, de nem... Megírta a levelet, kinyomtatta, átnéztem, majd pirossal belejavítottam. Aztán persze amikor új munkaköröm lett akkor jött a meglepi és sértődés, hogy miért nem ő kapta az állásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!