Csak szerintem $z@r a világ?
nem úgy értem hogy EMO-s vagyok.
de ha körülnézek azt látom. mindenki állandóan a ipad,ipod,iphone,tablet. vagy mit tudom én mik vannak.
és azon ilyen facebook meg ilyen hülyeségeken "lógnak".
meg a mai 10 éves gyerekek, mondanak néhány mondatot és már pisztolyt tartanék a fejemhez ha lenne. ismétlem "nem úgy értem hogy EMO-s vagyok." de. ez a 21. század el lett ß@$zv@
Utolsónál a pont, teljesen igaz!!!! :D
Ez az egész egy nagy színjáték......, túl van az egész misztifikálva.
Akkor meg ne kötekedjetek, hanem válaszoljatok:)
És egyébként nagyon is sok köze van hozzá ok okozat, de kérdező inkább hagyd a francba ezeket, nem érdemes velük szóba állni se.
Én teljesen egyet értek veled. És most nem csak Magyarországra kell gondolni, hanem az egész világra. Mi Európában (és egy csomó helyen még) a WC-énket tiszta vízzel húzzuk le. Afrikában néha egy csepp tisztított vízért is ölni tudnának. És nem is az a bosszantó, hogy egyeseknek telik a fent említett kütyükre (hiszen saját maguk keresték meg rá a pénzüket), hanem az, hogy a Facebook és egyéb "elfoglaltságuk" mellett nem jut idejük arra, hogy egy kicsit is körülnézzenek. Lehet, hogyha mondjuk ahelyett, hogy megvennák a legújabb és legdrágább kütyüt, talán ugyanabból a pénzből egy szerencsétlen sorsú embertársának az életét mentennék meg. És nem muszáj csak Afrikában gondolkodni: itt Mo-n is hányan halnak éhen ez utcán, mert nem telik nekik kenyére. Ilyenkor minden ember ugyanazt mondja: Miért nem állt be munkába? Miért nem kért valakitől segítséget? De ha bele gondolsz lehet, hogy nem volt rá esélye, hiszen melyik munkáltató venne fel egy koszos és hajléktalan embert?!
A másik meg a kocsi téma: a legtöbb jómodú családnak manapság 1 autója minimum van (de van, hogy több..) és bele se gondolnak milyen káros anyag kibocsátással jár ez... Sokan még a globális felmelegedésben sem hisznek, pedig a márciusi havazás tökéletes példa rá...
(Még sok ilyen téma van csak az hosszú lenne...)
Az emberek önzőek szeretik ha van nekik és inkább elnézik a nyomort, mint hogy tennének ellene. Ez a kérdés is csak ezt mutatja. Feltételezem Te csak egy eszme cserére vágytál, erre olyanokat kaptál, hogy milyen irigy vagy. Ha így nem milyen úton lehetne akár egy egy összefogást elindítani (mert akár az is lehetett volna belöle...), akkor hogyan? Kommentelők ezen légyszi gondolkozzatok el!
U.I.: Bocsi ha megsértettem valakit!
Bocsi az előzőhöz, ha van egy kis időtök ezt nézzétek meg: [link]
Van egy pár bosszantó adat...
Kérlek ezt nézzétek meg és gondolkodjatok rajta, ha ti is egyetértetek a kérdezővel: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__47268..
Amúgy kérdező hány éves vagy?
Szó sincs irigységről.Még arról sem beszélhetünk,hogy mutogatnánk azokra az emberekre akiknek az van ami nekünk nincs.Vagy ha van sem szóljuk meg őket azért mert nekik is van.De az ember ilyen,mindig is ilyen volt,és ilyen is marad.
Az én "szerény" véleményem az,hogy lehet dolgozni a rendszernek.Lehet pénzt termelni a rendszernek.Meglehet élni a rendszerből.De egyszer amit a rendszernek termeltél,egyszer majd az visszaveszi.És ha nem pénz formájában,akkor máshogyan.
Egy szó mint száz,változtatni kellene a világon,de ez egyenként,összefogás nélkül sehogyan sem megy.És ameddig nincs összefogás csak megosztottság,addig elmondhatjuk a véleményünket,egyet érthetünk,de a tény attól még nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!