Örült itt már valaki más ember halálának?
Itt most nem gyilkosokra és hasonlókra gondolok. Hanem "egyszerű" emberekre.
Én igen, de érzem, hogy ez valahol nem helyes. De ennek az érzésemnek nem tudok parancsolni. Régi osztálytársról van szó, kifejezetten gonosz volt velem sokszor.
Akkor most én is gonosz vagyok ?
Örülni nem örültem. Csak nem sajnáltam, olyan "épp itt volt az ideje" érzésem volt.
Az illető egy távolabbi rokon, égész életében gonosz, kizsákmányoló, gyűlölködő, élősködő volt. 95 éves kora után halt meg, utolsó pillanatig szinte ép elmével, korához képest jó kondícióban...
Ehhez képest a családomban fiatalok, vagy nem olyan idősek haltak meg, néhányan nagyon jó emberek voltak, 20 és 30 évesek kínok között... egyszerűen nem ezt érdemelték.. A vén banya meg virult, a temetéseken ott tette-vette magát, elemében volt, hiszen lehetett nyüzsögni, kibeszélni. Esküvőkön ugyebár nem ő volt a középpontban, így a temetések voltak az "ő terepe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!