Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gázul viselkedtem?

Szerintetek gázul viselkedtem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és kicsit jól éreztem magam egyik este, és többet beszéltem a kelleténél de más nem volt, erre megszólt 3 fiú a fülem hallatára h mennyire elegük van ezekből a kis p*csákból.. nekik volt igazuk?
2013. aug. 11. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy látszik igen... lehet, hogy nem vetted észre magad, hogy hülyeséget beszéltél.
2013. aug. 11. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Hát elég gáz ha egy 17 éves lány annyira részeg hogy be nem áll a szája, és ezt hangosan meg is mondják neki..
2013. aug. 11. 00:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül jelenti azt, hogy gázul viselkedtél, és, hogy te most gáz vagy! Jól érezted magad, és ennyi, el kell felejteni, hogy más mit mondd, ma már más nap van, nem kell ezen rágódni!:) Kell a tapasztalat.
2013. aug. 11. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. aug. 11. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A fiúknak igaza volt.Ezt kell mondjam,ha őszinte akarok lenni.
2013. aug. 11. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!