Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyén viselkedtem a barátnőmmel?
4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, nagyon jól megvagyunk. Valahogy szóba került ma este, hogy volt-e már hűtlen? Csak poénnak tettem fel a kérdést, mert meggyőződésem volt, hogy igen, de a válasz meglepett: volt már hűtlen. Én egy abszolút megbízható lánynak ismertem meg, és megkértem mondja el, hogy történt. Ő nagyon felzaklatódott, nyilván megviseli, hogy vissza kell emlékeznie rá, de a lényeg az az akkori barátját nem szerette igazán és megcsalta egy jóképű orvostanhallgató sráccal. Sosem mondta el a barátjának az esetet.
Na most én ezek után elkezdtem bizalmatlan lenni, és el is mondtam neki, hogy emiatt sosem fogok benne 100%-ig megbízni.
Ő elkezdett sírni és kiakadt.
Hülye voltam hogy felhoztam ezt a témát és ezt mondtam neki? De a helyzet az, hogy ezeket tudom tényleg mindig ott lesz bennem a kétely, hogy ha egyszer kimarad egy este, mi fog történni.
Én magam sosem voltam hűtlen.
Elég hülyén viselkedtél.
Amúgy az én volt férjem sosem volt hűtlen senkihez előttem (nem is csajozott nagyon), én a volt barátomhoz igen. Ehhez képest szerinted ki csalt meg kit????
Ő azóta már az új csaját is megcsalta, én meg hozzá is, meg aki utána jött a válásunk után ahhoz is maximálisan hűséges voltam.
Inkább becsüld meg,hogy elmondta.
Simán le is tagadhatta volna(eltitkolhatta volna)de ő inkább mindent elmondott neked őszintén...
Mindenki követhet el hibákat(pláne fiatalabb korában)de ez még nem jelent semmit.
Lehet,hogy alapból boldogtalan volt amellett a srác mellet így nem csoda,hogy meg csalta,alkalom meg nem mindig van,hogy elmondjuk.Például ha utána nem sokkal szakítottak akkor ezt már minek mondta volna el hiszen a helyzeten nem változtat..
"felzaklatódott"?:D
amúgy meg nem mindegy? az exemnél én is kacsintgattam erre-arra, a mostaninál meg nem.. nabumm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!