Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit néznek állandóan a cigányok?

Mit néznek állandóan a cigányok?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy megyek valahol autóval bp-en és bámul be a kocsiba. ja, férfi vagyok nem nő. most már direkt figyelem. egymástól teljesen független cigányok több kerületre egymástól pontosan ugyan azt csinálják: bámulnak befelé az autóba. nyilván ha olyan tempóban megyek. nem túl jó autóm van, kommersz.

2013. aug. 10. 21:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
reménytelen!
2013. aug. 11. 23:04
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Az öreg parasztember is végignézi, ahogy elsétálsz előtte. Csak az öreg parasztembernek többnyire igen velős gondolatai vannak közben. A tenyésztett szavazóbázis meg mintha folyamatosan a tévé előtt érezné magát.
2013. aug. 12. 12:13
 23/26 anonim válasza:
88%
Mit néznek? Figyelnek. Hogy mit azt nem tudom, de ehhez van eszük, képességük. Pl.: Piacos kereskedő vagyok, én csak akkor tudom meg mennyit árultam, ha piac végén megszámolom a pénzt. A tőlem 3 sátornyira álló román cigány pontosan tudja mi az amit eladtam és hány db-ot.
2013. aug. 13. 08:08
 24/26 anonim válasza:
100%

Megnézik mit lehetne ellopni, mit húzzanak le rólad. Én is cigány vagyok (nem látszik rajtam), nem vagyok fajgyűlölő, de sajnos ez a tény, nincs mit ezen szépíteni.

Egymástól függetlenül (nem cigány) társaságban vagyok és a cigány téma mindig előjön, ez van, egy tróger népség.

2013. aug. 22. 14:44
 25/26 anonim ***** válasza:
78%

'Megnézik mit lehetne ellopni, mit húzzanak le rólad. Én is cigány vagyok (nem látszik rajtam), nem vagyok fajgyűlölő, de sajnos ez a tény, nincs mit ezen szépíteni. Egymástól függetlenül (nem cigány) társaságban vagyok és a cigány téma mindig előjön, ez van, egy tróger népség.'

én is cigány vagyok és egyet értek. na de nem mindegyik olyan.

2013. aug. 22. 21:15
 26/26 Swine Scorpion ***** válasza:
48%

19. Válaszolónak: Feltételezem csak akkor dobtátok ki a boltból a cigányokat ha már előtte 20-szor rabolták ki. Mielőtt még azt mondanátok hogy semmit nem csináltak és

csak azért dobtátok ki őket mer olyan kedvetek volt.

2013. dec. 15. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!