Mit néznek állandóan a cigányok?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy megyek valahol autóval bp-en és bámul be a kocsiba. ja, férfi vagyok nem nő. most már direkt figyelem. egymástól teljesen független cigányok több kerületre egymástól pontosan ugyan azt csinálják: bámulnak befelé az autóba. nyilván ha olyan tempóban megyek. nem túl jó autóm van, kommersz.2013. aug. 10. 21:22
11/26 anonim 

válasza:

mielőtt le hurrognátok az írásomat, "fehér büszkeséggel" s*arom le. nem fogok nektek magyarázkodni. ebből is látni hogy mennyire gyávák vagytok. demár szólni nem mertek, hogy például "mit néztek valami gond van ? " vagy ha néznekhagynézzenek, majd akkor rinyáljatok itt ha meglopnak ( akkor jogos ) addog ez a kiírásod antiszemita jellegű.
12/26 anonim 

válasza:

hujj hujj mit kapok én én ezért holnap xD készíthetem a tábort :D na felvok készülve az unalmas, szánalmas segélygyalázó, szúrkálódásotokra.
13/26 anonim 

válasza:

Nem dolgoznak egész nap így ráérnek a nagy semmittevésben autókat bámulni. Ha nem lenne semmi dolgom, akkor egy idő után lehet hogy én is kiállnék forgalomszámlálónak.
14/26 anonim 

válasza:

Az antiszemita zsidóellenest jelent :)
15/26 anonim 

válasza:

"Az antiszemita zsidóellenest jelent :)"
aki antiszemita, és gyűlöli az izraelieket, az előszeretettel gyűlöl akárkit, aki kissebbség. de ezzel nem is lenne gond, csak ne általánosítanának.
16/26 anonim 

válasza:

Kiváncsiak vagy nem tudom.Engem is a cigány férfiak meg szoktak bámulni,érdekes a nők nem.Ne figyelj rájuk,én sem szoktam.:)
17/26 anonim 

válasza:

'Kiváncsiak vagy nem tudom.Engem is a cigány férfiak meg szoktak bámulni,érdekes a nők nem.Ne figyelj rájuk,én sem szoktam.:)'
én nem tudom mi bajotok ha néznek. a nők nem? talán mert nem leszbikvoltak.
'Ne figyeljünk rájuk'
miaz hogy 'rájuk' vannak köztük rendesek is nem? minden szavatokról süt a lenézés, meg az általánosítás. így ne csodálkozzatok ha szarnak a törvényeitekre. lenéztek minket és ezt jól tudjuk. nem védem őket! de,azokkal mivan akik normálisak, és meg bámúlnak például mert nem bu*ik. itt kell írogatni hogy egy ci*ány megnézett? nevetséges.
18/26 anonim 

válasza:

Utolsó,süt rólad,hogy cigány vagy,ami nem baj csak te írod hogy én vagyok lenéző meg általánosítok,holott valójában te ugyanezt csinálod.Egyébként tényleg vannak normális cigányok,de te nem közéjük tartozol mert,mindenbe belekötsz.
19/26 anonim 

válasza:

Azért néznek, mert rettentően ostobák. A beltenyészet miatt elkorcsosulnak a putris cigányok. Erről még Ceizer Endre is tartott előadást. Akkor ott az irigység is. Ugye az aljadék tetves cigányoknak szúrja a szemüket, ha márkás, drága valódi cuccokban járkálsz. Minket is megnéznek a vadi új, hatalmas terepjárónkban. Annyira szánalmas csürhe, ki szoktuk nevetni őket a kocsiból. Szerencsére nálunk be sem engedik a boltba a cigányokat. Volt hogy bejöttek 7-8 éves gyerekek, megfogták őket az eladók és nagy lendülettel kitaknyáltatták őket az aszfaltra, kb. a foguk is kitört. :D Papucsukat meg utánuk b*szták. Úgy bőgtek a kis tetvek. De természetesen a felnőtteket is kirúgják, mert ugye lopnak. Múltkor a kocsinkat akarták feltörni, de szerencsére elkaptuk őket és le lettek rendezve el békés kis eldugott helyen. Azóta behúzzák fülüket, farkukat. Kívánok mindenkinek ilyen boldog közösséget, ahol a cigányt megvetik, leköpik, megverik és természetesen csótányként kezelik, ahogy azt megérdemlik.
20/26 anonim 

válasza:

Kieg.: Természetesen cigány gyerekek, azaz cigány ganéképőződményeket vágtak ki a boltból, nem normális gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!