Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit néznek állandóan a cigányok?

Mit néznek állandóan a cigányok?

Figyelt kérdés
úgy értem, hogy megyek valahol autóval bp-en és bámul be a kocsiba. ja, férfi vagyok nem nő. most már direkt figyelem. egymástól teljesen független cigányok több kerületre egymástól pontosan ugyan azt csinálják: bámulnak befelé az autóba. nyilván ha olyan tempóban megyek. nem túl jó autóm van, kommersz.

2013. aug. 10. 21:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8%
mielőtt le hurrognátok az írásomat, "fehér büszkeséggel" s*arom le. nem fogok nektek magyarázkodni. ebből is látni hogy mennyire gyávák vagytok. demár szólni nem mertek, hogy például "mit néztek valami gond van ? " vagy ha néznekhagynézzenek, majd akkor rinyáljatok itt ha meglopnak ( akkor jogos ) addog ez a kiírásod antiszemita jellegű.
2013. aug. 11. 03:37
 12/26 anonim ***** válasza:
4%
hujj hujj mit kapok én én ezért holnap xD készíthetem a tábort :D na felvok készülve az unalmas, szánalmas segélygyalázó, szúrkálódásotokra.
2013. aug. 11. 03:45
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgoznak egész nap így ráérnek a nagy semmittevésben autókat bámulni. Ha nem lenne semmi dolgom, akkor egy idő után lehet hogy én is kiállnék forgalomszámlálónak.
2013. aug. 11. 11:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az antiszemita zsidóellenest jelent :)
2013. aug. 11. 15:00
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

"Az antiszemita zsidóellenest jelent :)"

aki antiszemita, és gyűlöli az izraelieket, az előszeretettel gyűlöl akárkit, aki kissebbség. de ezzel nem is lenne gond, csak ne általánosítanának.

2013. aug. 11. 15:23
 16/26 anonim ***** válasza:
55%
Kiváncsiak vagy nem tudom.Engem is a cigány férfiak meg szoktak bámulni,érdekes a nők nem.Ne figyelj rájuk,én sem szoktam.:)
2013. aug. 11. 16:45
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

'Kiváncsiak vagy nem tudom.Engem is a cigány férfiak meg szoktak bámulni,érdekes a nők nem.Ne figyelj rájuk,én sem szoktam.:)'

én nem tudom mi bajotok ha néznek. a nők nem? talán mert nem leszbikvoltak.

'Ne figyeljünk rájuk'

miaz hogy 'rájuk' vannak köztük rendesek is nem? minden szavatokról süt a lenézés, meg az általánosítás. így ne csodálkozzatok ha szarnak a törvényeitekre. lenéztek minket és ezt jól tudjuk. nem védem őket! de,azokkal mivan akik normálisak, és meg bámúlnak például mert nem bu*ik. itt kell írogatni hogy egy ci*ány megnézett? nevetséges.

2013. aug. 11. 17:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,süt rólad,hogy cigány vagy,ami nem baj csak te írod hogy én vagyok lenéző meg általánosítok,holott valójában te ugyanezt csinálod.Egyébként tényleg vannak normális cigányok,de te nem közéjük tartozol mert,mindenbe belekötsz.
2013. aug. 11. 18:13
 19/26 anonim ***** válasza:
66%
Azért néznek, mert rettentően ostobák. A beltenyészet miatt elkorcsosulnak a putris cigányok. Erről még Ceizer Endre is tartott előadást. Akkor ott az irigység is. Ugye az aljadék tetves cigányoknak szúrja a szemüket, ha márkás, drága valódi cuccokban járkálsz. Minket is megnéznek a vadi új, hatalmas terepjárónkban. Annyira szánalmas csürhe, ki szoktuk nevetni őket a kocsiból. Szerencsére nálunk be sem engedik a boltba a cigányokat. Volt hogy bejöttek 7-8 éves gyerekek, megfogták őket az eladók és nagy lendülettel kitaknyáltatták őket az aszfaltra, kb. a foguk is kitört. :D Papucsukat meg utánuk b*szták. Úgy bőgtek a kis tetvek. De természetesen a felnőtteket is kirúgják, mert ugye lopnak. Múltkor a kocsinkat akarták feltörni, de szerencsére elkaptuk őket és le lettek rendezve el békés kis eldugott helyen. Azóta behúzzák fülüket, farkukat. Kívánok mindenkinek ilyen boldog közösséget, ahol a cigányt megvetik, leköpik, megverik és természetesen csótányként kezelik, ahogy azt megérdemlik.
2013. aug. 11. 18:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Kieg.: Természetesen cigány gyerekek, azaz cigány ganéképőződményeket vágtak ki a boltból, nem normális gyerekeket.
2013. aug. 11. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!