A kérdésem rövid. A rollereseknek, mi bajuk van a deszkásokkal?
A többségi jellemvonás a baj: a klikkesedés, tehát a másság utálata, a saját nyáj védelmében. Mindez tudatlanságból, nyájszellemből, félelemből, és/vagy hatalomvágyból ("én vagyok a jani a klikkemben") ered.
Lehet tartozni társaságokhoz, viszont önmagát csapja be, aki azonosul bármely csoporttal ahelyett, h önmagát adná és bontakoztatná ki mint egyéniség.
Igen... Eddig aki rollerezett, és elment a parkba, és megtanulta a vápét boxon, akkor már Janinak hiszi magát :D
Nekem nincs bajom a rollerosokkal, de mire fel érzik nagynak magukat? Ami előtt nem volt rollere, az előtt meg az anyukájával focizott a pályán... Kész röhej. Mikor megkapta, akkor menő gyerek lett, felvett pár divatos göncöt, vetetett egy ki.baszott jó rollert, nem köszön senkinek, szégyenli a régi ismerőseit, tán még barátait is, meg a családját... Kész röhej.
Ez relatív, nekem pl. egyik "kerekes szubkultúra" se jön be, de a rolleresekkel a tököm tele van. A deszkások, BMX-esek nem lenézőek, általánosságban jófejek, és ha nem is tartozol közéjük, befogadnak, ha szimpatikus vagy számukra.
Ellentétben a rolleresek nagy részével, akik lenéznek, ha máshogy öltözködsz, vagy ha kistökös korod óta nem álltál rollerra.
Egyszerűen nem tudok azonosulni a mentalitásukkal, valószínűleg csak ők tudnak, és ez az intolerancia az ő általuk kívülállónak látott személyekkel szemben megutáltatja őket.
Nem baj, az ő bajuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!