Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kérdésem rövid. A rolleresek...

A kérdésem rövid. A rollereseknek, mi bajuk van a deszkásokkal?

Figyelt kérdés
Na szóval. Én deszkázom, és amióta deszkázom, azóta nem is 1 rolleres gyerek, akik az ismerőseim voltak, nem köszönnek... Nem voltam velük puszipajtások, de feltünt ez nekem.. Egyikel fociztam egy csapatban, és amióta rollerezik nem köszön.. És valahogy nem értem.. Azóta nem köszönnek, amióta deszkázom.. Ja, és hozzáteszem, a multkor voltam a parkban, és egy rolleres, aki érdekes módon nem utálja a deszkásokat, normálisan dumált velem... Majd amikor jött a többi, azt mondta, hogy inkább mennyek el, mert lehet a többiek nekem ugranának. Nem értem, mi bajuk van a deszkásokkal ?!
2013. aug. 8. 20:58
 1/9 anonim válasza:
100%
Röhej. Rolleresek.:D
2013. aug. 8. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A többségi jellemvonás a baj: a klikkesedés, tehát a másság utálata, a saját nyáj védelmében. Mindez tudatlanságból, nyájszellemből, félelemből, és/vagy hatalomvágyból ("én vagyok a jani a klikkemben") ered.

Lehet tartozni társaságokhoz, viszont önmagát csapja be, aki azonosul bármely csoporttal ahelyett, h önmagát adná és bontakoztatná ki mint egyéniség.

2013. aug. 8. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Taps, és zöld pacsi a kettesnek.
2013. aug. 8. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Szánalmas mind. 12-13 fszjanik akik félnek deszkázni. Én a rollert 8 éves koromban elfelejtettem... Úgy látszik nekik nem sikerült.
2013. aug. 8. 22:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen... Eddig aki rollerezett, és elment a parkba, és megtanulta a vápét boxon, akkor már Janinak hiszi magát :D

Nekem nincs bajom a rollerosokkal, de mire fel érzik nagynak magukat? Ami előtt nem volt rollere, az előtt meg az anyukájával focizott a pályán... Kész röhej. Mikor megkapta, akkor menő gyerek lett, felvett pár divatos göncöt, vetetett egy ki.baszott jó rollert, nem köszön senkinek, szégyenli a régi ismerőseit, tán még barátait is, meg a családját... Kész röhej.

2013. aug. 8. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
És a görkorisokkal, bmx-esekkel mi van?
2013. aug. 8. 23:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én csak rollereseket látok. Korisokat régen láttam, még tavaly... BMX eseket nem látok a parkban, csak rollereseket.
2013. aug. 9. 07:31
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Kit érdekel a deszkások a legjobbak:D
2013. aug. 10. 00:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez relatív, nekem pl. egyik "kerekes szubkultúra" se jön be, de a rolleresekkel a tököm tele van. A deszkások, BMX-esek nem lenézőek, általánosságban jófejek, és ha nem is tartozol közéjük, befogadnak, ha szimpatikus vagy számukra.

Ellentétben a rolleresek nagy részével, akik lenéznek, ha máshogy öltözködsz, vagy ha kistökös korod óta nem álltál rollerra.

Egyszerűen nem tudok azonosulni a mentalitásukkal, valószínűleg csak ők tudnak, és ez az intolerancia az ő általuk kívülállónak látott személyekkel szemben megutáltatja őket.

Nem baj, az ő bajuk. :)

2013. aug. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!