Kik ezek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Amolyan 'netcelebek' legalabbis igy hivjak oket mert sok kerdesesuk meg lajkuk van askon nem mindenkit tudok de leirom neked oket kik ok :)
Jade Handkammer: jadehercegno masneven. tobbszor felfuggesztette az askjat mert piszkaltak le...vaztak mert kozhirre tette hogy meg.jjaztak a moziban.egyszer benne volt a teveben is a TV2 ben asziszem
az askja : ask.fm/Dzsedibedi
Si Shen: sheni masneven. egy kinai lany aki magyarorszagon el.hihetetlenul kedves minden emberrel sokaknak segitett hogy lekileg talpraalljanak es sokan fordulnak hozza tanacsot kerni.:) sokan ha jol tudom az o segitsege miatt nem lettek ongyilkosok
az askja: ask.fm/shenunit
grosz: ot nemtudom ki
Varga Richard: masneven Furesz. nagyon vicces gyerek. o onnan valt hiresse igazan hogy az ejjel nappal budapest cimu sorozatban szereplo joe (varga miklos) az apja.ezenkivul a furesz jelzot onnan kapta hogy telefonon keresztul szivatott masokat hogy o furesz (a furesz cimu filmbol) es akarnak-e jatszani egy jatekot.nagyon viccesek a videoi.:D
az askja: nemirom ide mert csunyaszo :')
pinter natalia: ot sem tudom
remelem valamit segitettem:)
Úristen...
Niggamaci... nem tudom ki a szánalmasabb... ezek a "netcelebek" vagy te, aki így vágja a "pályafutásukat"... de azthiszem tudom... te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!