Csak én vagyok túl "régies"?
Sziasztok.
Néha úgy vagyok vele,soha nem találok magamnak megfelelő emberkét.Nem ismerkedni akarok,de félek,bennem van a hiba.
Legtöbbször meglátok egy mai,divatos fiút az utcán,a hányinger keringet. Legszívesebben úgy megcsapkodnám az ilyen rossz b*zikat,akik „beszartam gatyát”,kivágott mellkasú pólót hordanak,beképzelt pofájuk van,jöjjenek már rá,eltévedtek a ruhaboltban meg úgy amblokk az életben. Ezzel nem is lenne baj,de ma már csak ilyen fiúkat látni. :-( Egy lány meg attől értékes,ha van hatalmas melle,amihez push up melltartót vesz fel,egy köldökid kivágott pólóval,miniszoknyával v. p*csagatyával,8 méter magassarkúval. Legyen a lány vaságyastól 40 kg. Nem baj,ha nem művelt,hülye liba is lehet,az a lényeg,legyen könnyen kapható.
Létezik még rendes fiú,aki normálisan néz ki(és itt nem szépségre gondolok),intelligens,és zavarja,ha egy lány villával eszi a levest,és azt hiszi a Dunára,hogy egy tenger??? Van,aki nem csak azt nézi,hogy milyen „jók” a mellei egy lánynak,hanem meglátja benne az értékeket(jó humorú,intelligens,lehet vele beszélgetni) is????
Nem ismerkedés céljából írom,de ha ez így van,akkor lassan beletörődök,hogy egyedül fogok megöregedni.
Amúgy nem érdekelnek a fiúk,vagyis de,csak nem szerelem terén,még egyenlőre.
14/L
Hát nagyon remélem, hogy vannak, és nem csak ezek a hülyék maradtak nekünk.
13L
Persze, hogy vannak manapság még értelmes fiatalok is, csak egyrészt kisebbségben vannak, másrészt nem olyan feltűnőek, mint az általad említett típus, így kevésbé "láthatóak".
Valamivel érettebben gondolkodsz a korodnál, ez jó. Egy idő után a többségnek benő a feje lágya, a te korosztályodban sajnos jelenleg több az üres fejű divatmajom, mint a gondolkodó ember. Régies vagy, de a szó pozitív értelmében. Maradj is ilyen! Fogsz találni hozzád hasonlókat, csak keresni kell, mert nem teremnek manapság értelmes emberek minden fán (sajnos).
27/N
Olyan jó ezt hallani. :)
Az a baj,hogy aki normális volt,is "meghülyül". :(
Ilyen a kamaszkor - az emberek egy része meghülyül, sajnos elég sokan. Később viszont a legtöbben vissza fognak "normalizálódni". Kamaszkorban az ember keresi önmagát, próbálgatja a határait, és ez sokak számára egyenlő azzal, hogy hülyeségeket, nyilvánvalóan rossz és ártalmas dolgokat is kipróbálnak, esetleg hosszabb távon művelik is ezeket. Az emberek 98%-a aztán egy idő után - ki előbb, ki utóbb - belátja, hogy a rossz rossz, és leszokik a dohányzásról, piáról, felhagy a féktelen bulikkal, megállapodik, stb.
A bölcs ember más hibájából tanul, az okos ember a sajátjából, a buta a sajátjából sem. Legyél bölcs, és ne kövess el hibákat azért, hogy tanulhass belőlük.
(2. válaszoló voltam ismét)
Dejóó :)
Kezdek bizakodó lenni.
14:30
A konzervetív ember nem felszínes. Aki szándékosan díszb uzinak öltözik. az viselje el, hogy díszb uzinak nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!