Mi történik ha valaki sokáig fentmarad alvás nélkül? Egy átlagos ember mennyi ideig tudja kibírni? Utána mi történik?
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 18:39
21/23 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs hogy valaki 4 napig fent van magától 1 hunyás nélkül, vannak mikro alvások amiket észre se veszünk , és rengeteget segít , vagy ha csak 20 percig becsukjuk a szemünket pihentetni , 2 éjszaka nem alvás az oké 3 éjszaka már carul van az ember , idegrendszeri tünetek, remegés hallucinációk pánik rohamok is előjöhetnek.. mert van egy olyan állapot amikor a fáradtságól nem bír elaludni az ember .. nem jó ilyennel kisérletezni , mert eléggé káros az egészségre , az immunrendszer is gyengül és csak rosszúl érzi magát az a személy aki ezzel kisérletezik .. persze egy vödör kávéval meg egy raklap energiaitallal el lehet húzni 4 napig is de minek kinozza magát az ember linkre.
22/23 anonim válasza:
Meg lehet halni igen, volt már rá példa, ha van egy rejtett szívbetegséged akkor fel mondhatja a szolgálatot sok kávé, sok energiaital, +esetleg cigi + plusz a legyengült test nem pihen és meg is van a baj 1 pillanat alatt.
23/23 anonim válasza:
Én most vasárnap 11 óta vagyok fent. Hétfőn hajnalban átestem a holtponton, nem érzem magam fáradtnak. Habár ma fél 10 körül majdnem bealudtam, csak jött email a DPD-től hogy hozzák a csomagom, ki is ment az álmosság a szememből. Hiába semmi bajom, meg van hogy másnak se, nem ajánlom, mert igazából ez nagy kicseszés saját magaddal szemben. Szükségünk van az alvásra (jó tudom, mondom én😂)
Max egyszer kipróbálásképp megteheted aki ezt olvassa, de többször tényleg ne, mert ha pl 2 nap fentlétel után mennél boltba, kitudja, lehet pont akkor esnél össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!