Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek átlagos panzióban...

Szerintetek átlagos panzióban ki lehet alkudni olyat, hogy csak pár órára szálljunk meg a csajjal? Ha annyira kell az a pár órás délutáni közös alvás, olyan fáradtak vagyunk.

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? :)
2012. jún. 7. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak olyan panziók, ahol lehet pár órára is szobát kivenni. Ahol nem hirdetik, ott nem is jellemző.
2012. jún. 7. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Én Budán egy panzióban laktam albérletbe, ott simán lehetett.

8000ft volt pár óra.

Havonta sokan megfordultak.

Szerintem a kisebb helyeken lehet.

Üdv.

2012. jún. 7. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet - még neves szállodákban is
2012. jún. 7. 20:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát az ilyet szerintem nem nagyon reklámozzák....
2012. jún. 7. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
De, reklámozzák, búvóhelynek nevezik. (Igaz, olykor nem csak pároknak, de szökésben lévő bűnözőknek is.) Egy hagyományos panzió azonban aligha megy bele ebbe, mert addig ugyan nincs gáz, amíg csak párok járnak oda, de hamar megjelennek a kurrvák is. Ezt pont az árképzéssel lehet kivédeni, azaz ha eleve nem adja ki a szobát az egy teljes éjre érvényes árnál sokkal olcsóbban.
2012. jún. 8. 10:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!