Szerintetek hanyagoljam az ilyen "barátokat"?
elég keveset írtál, nem tudom, hogy ez a típus-e:
nekem van egy olyan "barátnőm", aki igazából senkihez se kötődik túlságosan, évszakonként újul a baráti köre. most leginkább a bátyja huszonéves bandájával nyomul.(16 sincs) pedig egy időben nagyon jóban voltunk, csak már nem vagyok elég neki..:) szóval nálunk is ez a felállás, heti 1-2x beszélünk face-en vagy élőben, és akkor jönnek a sztorik, hogy ez milyen jó fej, az milyen jó fej, de pont a múltkor gondolkodtam el rajta, hogy nem is ismerem, és ő se engem különösebben.
azt javaslom, hogy tényleg mellőzd, mert ha az a típus vagy, aki hamar kötődik emberekhez, akkor nagyon fogsz koppanni, ha nem férsz be az idejébe.17/L
Igen-igen, feltétlenül hanyagold az ilyeneket embereket és csak a rokonlelkű emberekkel köss barátságot, de ők is adjon bele törődést, ne csak te, pont mint egy szerelmi kapcsiban.
Az ilyen barátnő vagy haver az úgymond "borbarát": csak kihív egy-egy kávérra-sörre, olykor rádír, amikor te kellesz neki lelki szemetesládának, suliban tananyagok elkérésére, munkahely keresésre, de ha te fordulnál hozzájuk, reflexből: nem tudnak semmit, nem tudnak segíteni. Csak és csak a minőségi kapcsikra szabad koncentrálni, s bizony nehéz megtalálni, így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!