Hogyan szerezzek barátokat?
Sajnos kevés barátom van, akik elég ritkán érnek rá. Szeretnék újakat, de nem tudom, hogy hogy szerezzek, túl csöndes vagyok és bátortalan, hogy csak úgy odamenjek valakihez. Az osztályban meg már nem nagyon tudok barátkozni, mert már mindenkinek kialakult a baráti köre.
Tudom, hogy nem ez a megoldás, hogy ide kiírom és majd ti megmondjátok a tutit, de ha legalább tippeket adnátok, azt megköszönném.
18/l
Próbálj meg beilleszkedni a már kialakult baráti társaságokba! :)
Egy kedves,barátágos,vidám személyt mindig szívesen fogadnak. Pláne ha megegyezik az érdeklődési körötök. Pluszba lehet,hogy nem pont az osztályban találsz barátokat,de tuti,hogy a suliban van bőven akivel meg tudod találni a közös hangot. :)
Légy felszabadult,lássák Rajtad,hogy nyílt vagy! :)
Köszi a válaszokat, de nem hiszem, hogy befogadnának a már meglévő baráti körökbe, próbálkoztam már, de az a baj, hogy onnan nem vagyok mindenkinek szimpi.
Amúgy pesti vagyok
Szia!
Én detto így vagyok, mint te. 22 éves lány vagyok. Csendes, kevés baráttal. Manapság nagyon nehéz így. mondják, hogy menj el ide-oda...és ott könnyebb lesz, de nem mindig. Mert a meglévő csoportok nehezen engednek be új embereket.
A netes kapcsolatoknál meg nem tudhatod hogy a másik is ugyanúgy komolyan gondolja a barátkozást vagy csak egy haver vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!