Én vagyok az élő szövet a fém vázon? :O
mekkora baj, ha nekem nincsenek érzéseim?
nincs olyan, hogy sírok mert valaki megbántott, sírok örömtől, de még semmi emberi dolog sincs bennem... egyszerűen nincsenek érzéseim... ez nagy baj?
a mai világban boldog ember lehetsz -
nemáááá... boldog lehet, ha nem tud róla? hisz "nincsenek érzései"
13-as ha ennyire okos vagy, áruld el mi a különbség közöttük?
Kérdező:A népesség 1-3%-a pszichopata.Viszont ez az elnevezés elavult és helyesebben inkább antiszociális személyiségzavarnak hívják.Miért lenne kizárt, hogy te ebbe a csoportba tartozol.Éppen ezért nem is sajnálnám ha meghalnál.Nem a te hibád de a magadfajták miatt tart ott a világ ahol tart.Az ilyenekből lesznek a magasrangú vezetők ha intelligens vagy, vagy a köztörvényes bűnözők, csalók ha low iq vagy.És ezt nem lehet valami ezoterikus fa.szsággal gyógyítani.Valószínűleg genetikai eredetű oka van.A magadfajták teszik földönfutóvá az embereket, ezek okozták a hitelválságot és tették tönkre Európa gazdaságát.Sajnálom a szüleidet amiért ilyen kölkük született, komolyan.
15 a különbség? vannak csendes őrültek, maguk alá csendben vizelők, a társadalom számára terhek, de nem tekint "tárgynak embert" - ami egyébként a legnagyobb bajok forrása.
Nem minden pszichopata szociopata, de minden szociopata pszichopata.
Lópata.
Na az utolsó válaszoló egyszer nagyon pórul fog járni.Klasszikus préda egy ilyen ragadozónak.
nem. Az ilyen ragadózónak is vannak érzései. Más dolog, hogy őt a pénz boldogítja, de a boldogság máris érzés. Ha szerez boldog, ha veszít, ideges, szomorú, csalódott. Ezek érzések.
Ezek a ragadózók nem érzelemmentesek, hanem hiányzik belőlük az empátia, és pont nem érdekli őket más emberek érzése. A kettőt ne keverjük. Ők is ugyanúgy éreznek, ahogy a kérdező is érez, csak nem akarja elismerni valami oknál fogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!