Mi bőrt használtunk! Nem annyira nyúlik de biztosíthatom vagy 11 hónapig kibírja!
2013. júl. 12. 20:59
2/14 anonim válasza:
A mi kutyánk filccel bélelt bőr nyakörvet hord 8 éve... Igaz, kicsit nyúlt az évek során, de nem sokat. A bőrt időnként nem árt ápolni -- nem boxolni kell, persze, de glicerines szappannal átdörzsölni, esetleg vékonyan bekenni méhviasszal, jót tesz neki.
De a jó minőségű erős szövet nyakörv is sokáig tart: barátnőméknél egy ilyen nyakörv elszolgált két kuvaszuk (apa és fia) teljes életén át! Csak azt a fajta vastag szövetet, amiből az volt, nem találod meg ma az áruházakban.
2013. júl. 12. 21:12
3/14 anonim válasza:
Mi acélnyakörvet használunk, de csak azért, mert jó ,a kutyust (német dog) a sima nem tartja meg. És nem rossz neki, nem vagyok állatkínzó. Hát mekkora a kutya, ha pici, akkor a bőr is jó, a szövet dörzsöl:)
2013. júl. 12. 21:14
4/14 anonim válasza:
A bőr nyakörv nem nyúlik ki, csak elkopik egy idő után! Szerintem a szövet a nyakörvnél ill. a póráznál is tovább bírja.
2013. júl. 12. 21:16
5/14 anonim válasza:
Az én kutyáimnak szövet van, az egyik már 4 éve megvan és semmi baja.
Bőrből is ki lehet fogni jót és erőset, de azt ápolni kell, stb, viszont az is sokáig bírja.
2013. júl. 12. 21:20
6/14 anonim válasza:
5ös vagyok. Én nem vettem volna észre, hogy a szövet dörzsölné a kutyámat. Nincs rajta mindig, csak mikor séta van, de ha rajta lenne se lenne tőle semmi baja sztem.
2013. júl. 12. 21:22
7/14 anonim válasza:
Én bőr nyakörvetvettem mindig a kutyáknak, viszont a póráz lánc volt bőr fogantyúval.
2013. júl. 12. 21:24
8/14 anonim válasza:
A láncos póráztól mentsen meg mindenkit és minden kutyát az ég!! Rágás ellen hasznos lehet, de amúgy...
2013. júl. 12. 21:30
9/14 Valletta válasza:
Jó a szövet is, ha fém a karikája. A bőr biztos nem szakad el ha néha le van ápolva, mert ha egy vékony bőrszíj megtart egy 500 kilós lovat, akkor meg kell, hogy tartson egy kutyát is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!