Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kimerjem írni a facebookra,...

Kimerjem írni a facebookra, hogy már irritálnak a csecsemős képek?

Figyelt kérdés
Állandóan ezekkel van tele az egész facebook. Pfejjj

2013. júl. 31. 09:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az "ez jó", alatt azt értettem, h jót mosolyogtam a kérdésen... Abban én is egyet értek, n nem kel naponta babaképekkel bombázni a facebookot
2014. ápr. 27. 15:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ne, csak megsertodnenek, mergesek lennenek rad. A tobbsegnek meg tetszenek ezek a kepek es biztos lennenek kozuluk akik beszolnanak neked, megharagudnanak. Ugyanugy menne a posztolas..

Amugy ezen mar en is gondolkodtam, olyan idegesito hogy minden percben uj kep a babarol...

Aztan meg 50-80-an lajkoljak neki alig par perc alatt, pont ahogy egy elozo valaszolo irta, ami miatt meg elorebb kerul a Newsfeedben...

En leiratkoztam mindegyikrol.

2014. máj. 13. 19:48
 23/24 anonim ***** válasza:

és én mit mondjak? :D nővéremnek egy másfél éves kislánya van és facebook-on állandóan töltögeti fel a kislánya képeit ilyen babaszépségversenyes szarokra, aztán minden ismerősének küld egy körüzenetet, hogy lájkolják a képüket, nekem meg külön naponta 2x az oldalamra is kiposztolja és odaírja mellé, hogy "Lájkoljátok XY unokahúgát!", én pedig ha nem lájkolgatom minden nap a képüket, le vagyok bašzva, hogy nem vagyok képes ennyit megtenni az unokahugomért...

16/L

2014. jún. 14. 10:04
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de ezt feltétlen nézd meg:

[link]

2014. jún. 15. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!