Viccek, sunák, kocsik és macskák jöhetnek, hülye idézetek, mély bölcseletek és csecsemők pedig törlődnek.
2013. júl. 31. 21:10
12/24 anonim válasza:
Ha kiírod, nagy rá az esély, hogy a sértődött anyukák (akik nem értem, miért nem a gyerekkel foglalkoznak a facebook helyett) neked támadnak, és egymást "túlkiabálva" szidnak majd, hogy nincs lelked, kegyetlen vagy, és bezzeg ők érnek valamit a világon, mert világra hoztak egy gyereket, te meg nem értesz semmit, mert még nem szaporodtál. :D
Töröld le az ilyeneket, vagy ha ragaszkodsz hozzá, hogy ismerőseid legyenek, iratkozz le az állapotfrissítéseikről, és voila, eltűnik a kezdőlapról a sok idegesítő kölyök. =)
2013. aug. 1. 11:36
13/24 anonim válasza:
az ilyen sértődött anyukák azért sértődöttek, mert ki tudja mikor lettek utoljára jól megkeffentve a gyerekkel való folyamatos foglalkozás miatt.
2013. aug. 1. 14:49
14/24 anonim válasza:
Azokat akik ennyire meghü..yültek kapcsold ki a hírfolyamból, meg a megjelenítésből, és onnantól kezdve nem fogsz zaklatódni. Engem is irritálnak a túlb..zizott dolgok, de így nem idegelnek.
2013. aug. 3. 12:03
15/24 anonim válasza:
Merd azért ki is írni :)
2013. aug. 3. 12:22
16/24 anonim válasza:
nem fogják miattad visszafogni magukat, szóval teljesen felesleges.
2013. aug. 3. 13:14
17/24 anonim válasza:
Engem az ilyen fotókhoz érkezett komment-ek zavarnak. Egyik kategória az érdekemberektől azonnal beviharzott full nyalis szövegek: "jaj de cuki", "egyem meg", "tiszta anyja/apja" jellegűek, másik kategória a helyesírási hibáktól hemzsegő amúgyis csöpögős vélemények - csak korcsul az ember helyesírása és gondolkodása ezektől ... Az még furcsa, amikor a már 1-2 éves gyerek pl. fürdés közben a fotón balra fordul, majd a másikon pedig jobbra, s fél órán belül 80 lájk repül be (napközben, munkaidő közben :P), nah ez is full nyalizás és lefárasztás.
2013. aug. 3. 22:00
18/24 viky27 válasza:
Én is utálom,főleg ha mindent kirak hogy most eszik,áll,fekszik,pislog..tényleg idegesítő.Tiltsd le őket!Amugy oké hogy örül hogy van gyerekede most komolyan mindig ott van a telefon a kezébe és mindig fotozza?!pff Ja meg ha ünnep van kikell rakni hogy mit kapott(igaz hogy nem fog rá emlékezni..csak nagyzol vele hogy az ő gyereke mennyit kapott..undoritó.
2014. ápr. 21. 10:42
19/24 anonim válasza:
Ez jó :)
Én ezt nem tapasztalom. A férjemmel az esti rituálé, h megnézzük az oldalát, és szószerint könnyesre röhögjük magunkat a sok marhaságon... babák meg sehol. Lehet, h az ismerősei közt sok a férfi...
Egyébként amikor megszületett a kisfiam akkor értettem meg, a sok számomra is idegesítő, gügyögő anyukát
2014. ápr. 26. 23:19
20/24 anonim válasza:
Az oké, de nem kell belőle sportot csinálni, nem kap érte pénzt, hogy mutogatja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!