Gáz, ha még csak most regisztrálok a facebookra?
Ez most komoly kérdés? A facebook egy közösségi portál ahova NEM kötelező, hogy mindenki fel legyen regiszrálva...
Hány éves vagy? Ha 10 éves vagy max akkor röhög ki egy face függő osztálytársad,aki nem is szabadna ilyen portálokra regeljen...
X város, Y gimnázium, az osztályfőnök kötelezővé tette az idén kilencedikes osztályának a regisztrációt, mondván ott eléri őket együtt...
Kötelező fotót felrakni magukról profilképnek...
Én csakazértsem engedtem volna a gyerekemnek.
Az egész egy rakat fos, sztem. Nekem azért nincs, mert nem érdekel, kinek mennyi léje van, ki milyen audival jár, ki kivel van együtt majd öt hónap múlva ki kivel szakít.
Ha közösséggel kell kapcsolatot tartanod, javaslom, ne ezt a formát válaszd, én pl. e nélkül is megvagyok. :D
Van aki így keres magának kapcsolatokat, hol közelebbit, hol pedig csak távolabbit. Semmi értelme.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!